- 2,380
- 1,100
- 113
Valla ben arkadaşın adına 5k çektim 😂😂7 k kadar çıktım egt nin sayesinde. Gold party süpürge makinesi gibi yuttu sonra hepsini aq
Valla ben arkadaşın adına 5k çektim 😂😂7 k kadar çıktım egt nin sayesinde. Gold party süpürge makinesi gibi yuttu sonra hepsini aq
Kral saklayabilirm diyosan dene kendin 😂50k yapıp 5k çeken adamın kendine saygısı yoktur söyleyin de saklayak yaw yazıktır o paralara 😁😁😁
babuş eski üyeyim daha ilk açıldığında vardı üyeliğim fhhdf ayrıca saklama işini forumda benden iyi yapan varsa helal derim her 10 kişiden 1 kişiye saklamışımdır sadece kendilerini belli etmezler 😁😁😁Kral saklayabilirm diyosan dene kendin 😂
Kral diyon ki ozaman keşke haberm olsaydı keşke başta haberleseydik ozaann 80klara çıktı para 😂babuş eski üyeyim daha ilk açıldığında vardı üyeliğim fhhdf ayrıca saklama işini forumda benden iyi yapan varsa helal derim her 10 kişiden 1 kişiye saklamışımdır sadece kendilerini belli etmezler 😁😁😁
ben yeni gördüm böyle bir konu olduğunu yoksa zaten söylerim unutmayın küçük para her zaman bulunur 5k parayı kendin 1k atarak da kazanırsın ama o gideni görünce elde ki paradan da olursun klâsik fhhdKral diyon ki ozaman keşke haberm olsaydı keşke başta haberleseydik ozaann 80klara çıktı para 😂
Aynen öyle 😂ben yeni gördüm böyle bir konu olduğunu yoksa zaten söylerim unutmayın küçük para her zaman bulunur 5k parayı kendin 1k atarak da kazanırsın ama o gideni görünce elde ki paradan da olursun klâsik fhhd