- 2,167
- 4,685
- 113
24 saat içinde oynanmazsa 1 oran olurNe olacak bu kupon arkadaşlar uzatmalarda durduruldu ms 1 dedik 1-0 yeniliyordu Ekli dosyayı görüntüle 213676
Umarım öyle olur 2 bin lirayı alırız ya )24 saat içinde oynanmazsa 1 oran olur
İnsallahhUmarım öyle olur 2 bin lirayı alırız ya )
hayat kaybetmeni istemiyor olabilir umarımda öyledir abi şansın bol olsunBen takibi falan bırakmıştım 80 den sonra sonra baktım dur yazıyor falan
üstad bi gelişme olursa yazar mısın buraya ? bende 1.5 üst demiştim ona göre bakayım siteye tekrarBen takibi falan bırakmıştım 80 den sonra sonra baktım dur yazıyor falan
Madem öyle kupon sonuçlanması gerekiyor artı mackolik de halen dur yazıyo ms yerineBeyler ben maçı izledim hakem 6 dk uzattı, 93 de oyun durdu, snra kalan 3 dk yi oynatmadan maçı bitirdi. Yani kuponlarda kaybetti maç sonucu 0 1 tecil edildi kesin bilgi
Yarın macın başladığı saate sonuçlanırMadem öyle kupon sonuçlanması gerekiyor artı mackolik de halen dur yazıyo ms yerine
Bu 2 bin lirayı yedirmezler gibi ha oldu ki 1 Orandan saydılar bende çekiliş yapacağım burdaMaç kesin olarak durdurulmuştur.
Maç kesin olarak durdurulmuştur. Nasıl devam edeceği henüz bilinmiyor.
iki takımında twitter hesaplarında bunlar yazıyor şimdilik..
İnsallah alırsın fakat söyle bir durum var 90 dakıka tamamlanmıs sıkıntı cıkabılırBu 2 bin lirayı yedirmezler gibi ha oldu ki 1 Orandan saydılar bende çekiliş yapacağım burda
valla üstad 3-5 dk için o kadar adamın tekrar toplanacağını sanmıyorum. halen de açıkta olunca 1 sayılacak gibi umutlanmaya başladım bende..Bu 2 bin lirayı yedirmezler gibi ha oldu ki 1 Orandan saydılar bende çekiliş yapacağım burda
abi 24 saat içinde oynanmaz ise ne olursa olsun isterse maçın bitmesine 10sn kala dursun maç oran 1 sayılır ve iddia bülteninde maç iptal edelir umarın taraftar iyice kudurur sahayı yakar yıkarda maç oynanmaz sizin içinvalla üstad 3-5 dk için o kadar adamın tekrar toplanacağını sanmıyorum. halen de açıkta olunca 1 sayılacak gibi umutlanmaya başladım bende..
dep in kaleciyi halletsinler o da yeter bana üstad içim soğur bari .. adam 9 şut 1 penaltı kurtardıabi 24 saat içinde oynanmaz ise ne olursa olsun isterse maçın bitmesine 10sn kala dursun maç oran 1 sayılır ve iddia bülteninde maç iptal edelir umarın taraftar iyice kudurur sahayı yakar yıkarda maç oynanmaz sizin için
hayatta tam herşey yoluna giriyor dirken depin kalecisi merabalar aqdep in kaleciyi halletsinler o da yeter bana üstad içim soğur bari .. adam 9 şut 1 penaltı kurtardı