- 499
- 771
- 93
Benimde
Charlotte çok hoş takım değil mi yaOBRADOVICCC'in askerleriyiz
Charlotte çok hoş takım değil mi yaOBRADOVICCC'in askerleriyiz
Bol Sans Dost
mac sonunda görüşürüz dost en az 15 sayı fark yerTelekom mu kale. Partizan dum düz eder telekomu
yanlış kişiye soruyorsun. adam takımın amigosuBenimde
Charlotte çok hoş takım değil mi ya
Dost bence partizan alır tahminine saygı duyarımmac sonunda görüşürüz dost en az 15 sayı fark yer
o kadar da değil be dost. telekomu CSKA yaptın sendemac sonunda görüşürüz dost en az 15 sayı fark yer
CHARLOTTHE HORNETS deme bana bişilerrr oluyooo deme onu demeeeeBenimde
keşke dost kuponun gelsin yeterki ama zor mac kusuruma bakmaDost bence partizan alır tahminine saygı duyarım
Hele çikolata 😂CHARLOTTHE HORNETS deme bana bişilerrr oluyooo deme onu demeeee
al işte başladı yine. kendine getir getirebilirsen şimdiCHARLOTTHE HORNETS deme bana bişilerrr oluyooo deme onu demeeee
Est dost ne kusurukeşke dost kuponun gelsin yeterki ama zor mac kusuruma bakma
Geceye de kasa sakla tutarsa.. gece NBA şov time !! Toronto 'nun içinden geçecek CHARLOTTE HORNETSHele çikolata 😂
Tebrikler dost zoru başarmışsınBenimde
Dost boz kuponu yazık etme paranaEst dost ne kusuru
Inşallah dost gece senleuiz.umarim borcumu ödedim gelmezse bile. S.mde değil çok rahatım dışarı çıktım karın altında sigaramı içiyorumGeceye de kasa sakla tutarsa.. gece NBA şov time !! Toronto 'nun içinden geçecek CHARLOTTE HORNETS
Sahada görmek istedigiimiz ender görüntülerden olmasını isterdim benim bi işim çıktı gelirim birazdan😅😅😅😅
Fark varken yorum yapiyosun. Belli olmaz avrupa'nın en iyi koçu soyunma odasında takımı toparlar.dost telekom basit takım değil partiyi mega ile oynarken izledim çöpler
ben yorumu fark 6 iken yaptım boş konusuyosun benceFark varken yorum yapiyosun. Belli olmaz avrupa'nın en iyi koçu soyunma odasında takımı toparlar.