- 1,262
- 967
- 113
Şansın daim olsun kardeşTakip edenlere teşekkürler akşam akşam iyi soktuk kadrolar
Şansın daim olsun kardeşTakip edenlere teşekkürler akşam akşam iyi soktuk kadrolar
Bol şansın olsun. Atalanta uzmedi arka-arkaya atması da iyi oldu acisiz geldi : )))Takip edenlere teşekkürler akşam akşam iyi soktuk kadrolar
Sağol kardeşŞansın daim olsun kardeş
Arkadaş bişi demedi çekim bekliyordu dün sonra yokk ortada
Bu konu ne dostum
Sahte etkinlik dostum.sana bahsettigimBu konu ne dostum
konu başında çekiliş denilmiyorSahte etkinlik dostum.sana bahsettigim
dostum konuda çekiliş yazmıyorKimse burda kimseyle dalga geçemez mesele para değil beni tanırsın bilirsin. Dalga geçilcek insan da değiliz yaşda da .gerekeni yapmanı isterim. Takdir senin .
Su satten sonrada göndermek isterse almayin @exalibur73 @Muctwen
Konuda basda şans parası yazıyor dostum. Ve bizden de payfix istedi özelden. Benim talebim arkadaşın banlanmasi.konu başında çekiliş denilmiyor
diğer türlü özelden ulaşınca kendi iradesi oluyor
bu durumda benden istediğin birşey var mı dost
Dost çekiliş denmedi de 3 kişiden payfix istedi arkdas kupon gelince tabiki gönderip göndermesi ona kalmıştı ümitlendirmesi yanlışdostum konuda çekiliş yazmıyor
kim çekiliş yazdı
veya kim ne yaptı bunlar çıktı siz çıktınız
kazandığınız nereden belli
onu bana açıklar mısın
Ozaman bende konu acayim 10 kişiye şans parası diyeyim 10 kişiden payfix isteyeyim sonra gondermiyim sence ne olur insanlar arkamdan küfür etmezmidostum konuda çekiliş yazmıyor
kim çekiliş yazdı
veya kim ne yaptı bunlar çıktı siz çıktınız
kazandığınız nereden belli
onu bana açıklar mısın
işte çekilişi yönetim olarak biz yapmadıkKonuda basda şans parası yazıyor dostum. Ve bizden de payfix istedi özelden. Benim talebim arkadaşın banlanmasi.
Işte diyorum ya sahte etkinlik ve bizle.dalga geçti.işte çekilişi yönetim olarak biz yapmadık
özelden istediğine ulaşıp şans parası vermesi gerekirse kendi iradesiyle yapar..
ve size özelden yazdıysa neden gönderim sağlanmıyor,
mantığım bunu almıyor dostum
bana bunu açıklar mısın
yardımcı olayım
VitoCarleoneSen bilirsin @Shellac dost .Ben konuyu ilettim.
Forumda böyle çürük elmalari temizlemek benim isim degil. Siz ne isterseniz onu yaparsjniz iyi geceler
Kral daha o gün gelip burda ağlıyordu ben öğrenci adamım başkanlar yardım edin şu paramı alim diye boş adamlar işte daha kendisine bile saygısı olmayanın size. Niye saygısı olsun ki.Işte diyorum ya sahte etkinlik ve bizle.dalga geçti.
Bende bu forumda bir ton etkinlik yaptım şans parası attım kimseye gondermemezlik yapmadim.
Herkes Bunun gibi yaparsa nerde kaldı ciddiyet