- 138
- 164
- 43
Önce bir kazanç sagla çekemez isen gel buraya yaz kardeşim güncelleniyordur
Önce bir kazanç sagla çekemez isen gel buraya yaz kardeşim güncelleniyordur
Bonus eklensinde kazanc dursun yeterki 1.5 saat tir eklenmemiş bonus ben ve benim gibi üye olan kişilere bonus eklense tamam diyecem ama diğer forum sayfalarındada çoğu kişi 2 3 saate yakın bekliyorÖnce bir kazanç sagla çekemez isen gel buraya yaz kardeşim güncelleniyordur
Nerden verdin talebi. Çekim talep yeri yok sitede. Ekran foto at bakalım görelimTalep verdik bakalim
Ne çekimi be dost bonus🤣🤣Nerden verdin talebi. Çekim talep yeri yok sitede. Ekran foto at bakalım görelim
Dostlar hellbet kod göndermiş SMS ile 200 yap çek Sanaozel50FS 2500 kişi ile sınırlı. Kazanç sağlayanlar bu kardeşinizi de görürsünüz. Bol şans.
Ne kodu bu. Zaten yokmu promoda
Yok dost deneme falan değil. Denemeyi kullandım bunu da kullandımNe kodu bu. Zaten yokmu promoda
Kod nedirYok dost deneme falan değil. Denemeyi kullandım bunu da kullandım
Sanaozel50FSKod nedir
Siteyi de ne cok savundun be dostum. Bonus eklenmiyor daha. Canlı destek yok.Önce bir kazanç sagla çekemez isen gel buraya yaz kardeşim güncelleniyordur
1 bucuk saat oldu hala bekliyoruzkaç saat oldu ekleme yapılmadı eklenen varmı
199 yaptım bı 200 olmadı lan batırdık ...Dostlar hellbet kod göndermiş SMS ile 200 yap çek Sanaozel50FS 2500 kişi ile sınırlı. Kazanç sağlayanlar bu kardeşinizi de görürsünüz. Bol şans.
Şans dostum. Gelecek bahara inş. 😀199 yaptım bı 200 olmadı lan batırdık ...