Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vizyonbet 250 Freespin Deneme Bonusu

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
132
43
www.vizyonbet468.com
Emek verip paylasım yapıyorum absürd mesajlarınızı canlı desteğe yazın bana degil

250 Freespin Deneme Bonusu ile Sweet Bonanza, Gates Of Olympus, Starlight Princess oyunlarına katılım sağlayabilirsiniz.
🔹 Freespin'den elde edilen kazanç sadece Pragmatic Play Slot oyunlarında geçerlidir.
🔹 Bakiyenizin 2.500TL tutarına ulaşması halinde 250TL olarak çekim talebi iletebilirsiniz, ardından kalan bakiyeniz düzenlenecektir.
🔹 Deneme Bonusundan Havale, Papara, PayFix yöntemleri ile çekim talebi iletebilirsiniz.
🔹 Yatırım şartı bulunmamaktadır.

hakosan

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21
20
3
www.vizyonbet468.com
Emek verip paylasım yapıyorum absürd mesajlarınızı canlı desteğe yazın bana degil

250 Freespin Deneme Bonusu ile Sweet Bonanza, Gates Of Olympus, Starlight Princess oyunlarına katılım sağlayabilirsiniz.
🔹 Freespin'den elde edilen kazanç sadece Pragmatic Play Slot oyunlarında geçerlidir.
🔹 Bakiyenizin 2.500TL tutarına ulaşması halinde 250TL olarak çekim talebi iletebilirsiniz, ardından kalan bakiyeniz düzenlenecektir.
🔹 Deneme Bonusundan Havale, Papara, PayFix yöntemleri ile çekim talebi iletebilirsiniz.
🔹 Yatırım şartı bulunmamaktadır.
Resmen alda oyalan bonusu yapmışlar kesin oyunların hepsi kapalidir

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
132
43
Havadan para istiyorsanız köprü altına veya camide dilenmeye gidin bu bonuslar deneme coluk cocuk oynayıp zaman kaybetmesin