Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vodafone Faturası Hakkında

seyyah

Üye
Yeni Üye
32
5
8
Tüm hatlarda taksitlendirme var
Mobil şirketler artık hem icraya hemde merkezi takip sistemine veriyor borcu
Taksitlendirmen şuan için en iyi secenek

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
geçen ay vodofone yaşadığım şehirden hatta mahalleden dışarı adım atmadığım halde 120 tl pasaport yurt dışı paketi tanımlamış. kafalarına göre iş yapıyorlar aradım azarladım gelecek ay faturadan düşülecek dedi. ückağıtçı tam bunlar şikayetvar .comda bunun gibi yüzlercesi varmış.

alfabeta09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
41
28
geçen ay vodofone yaşadığım şehirden hatta mahalleden dışarı adım atmadığım halde 120 tl pasaport yurt dışı paketi tanımlamış. kafalarına göre iş yapıyorlar aradım azarladım gelecek ay faturadan düşülecek dedi. ückağıtçı tam bunlar şikayetvar .comda bunun gibi yüzlercesi varmış.
banada tv pakedi eklemişlerdi haberim olmadan 15-20 ödüyodum kaldırttım tabi sonra. herkesten 5-10 lira silkeleseler ohh

dasta19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
174
25
28
öncelikle kimseden maddi bişey beklemiyorum bunun hakkında kötü yorum yazmayın

arkadaşlar vodafone faturam bu ay fazla geldi ödeyemedim 3 gün önce son ödeme tarihimdi. hattın kapanmasına son.. yazıyor ama kaç gün kaldığını göremiyorum uygulamadan. faturayı ödemedikten kaç gün sonra hat kapanıyor bilen varmı. KESİN OLARAK BİLEN

adminler konuyu silmesin lütfen sadece bilgi alışverişi
6 gün ve 6 gün daha ek sure veriliyor

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Vodofone kadar kaypak bir operatör görmedim iyiki değiştirdim

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
en güzel en uygun hat hangisi. bana internet lazım oluyor çok. neti hızlı ve uygun olan yer varmı
Hocam arkadaşa sormuşsun da ben cevaplıyıö bildiğim kadarıyla bence çevrende mahallende veya apartmanda kilere sorsan daha iyi olur çünkü altyapı hangisininse onun hattını kullanmak daha faydalı mesela Türk telekomu internet konusunda herkes şikayetçi ben 6 ay oldu bağlattım tık demedi gta 5 i 10 saatte indirdim arkadaş 3 günde indirdi

yasyn55

Yorgun...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,437
10,275
113
öncelikle kimseden maddi bişey beklemiyorum bunun hakkında kötü yorum yazmayın

arkadaşlar vodafone faturam bu ay fazla geldi ödeyemedim 3 gün önce son ödeme tarihimdi. hattın kapanmasına son.. yazıyor ama kaç gün kaldığını göremiyorum uygulamadan. faturayı ödemedikten kaç gün sonra hat kapanıyor bilen varmı. KESİN OLARAK BİLEN

adminler konuyu silmesin lütfen sadece bilgi alışverişi
Son ödeme tarihin geçerse 3 ay boyunca arama yapamazsın ama gelen aramaları cevaplarsin 3 ay sonunda gelen aramalar da kapatılır sonrasında 1 2 seni rahatsiz ederler öde diye en son avukatlık olursun

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Son ödeme tarihin geçerse 3 ay boyunca arama yapamazsın ama gelen aramaları cevaplarsin 3 ay sonunda gelen aramalar da kapatılır sonrasında 1 2 seni rahatsiz ederler öde diye en son avukatlık olursun
sonra 5 sene hic bir bankadan kreti karti bile alamazsin basima geldi 3 sene once 300 tl borc 5 yil bankalardan sut olarak donuyor borc bul ode ama ode

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,612
1,000
113
Az önce türkcellle konuştum faturayı 4 takside böldürdum faizsiz üstelik diğer öperötorlerde yapıyordur

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
şu ara pandemi nedeniyle elk , su , tlf kapatmıyorlar