Bol sans dostYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
bol şansYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Bol şans kardasYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Kontra çok hızlı gelıyor alkmar atabılırde gırme o macaDostlar GS nasildi izleyemedim çevirir mi
Dostlar GS nasildi izleyemedim kazanır mi
Az çok hızlı çıkıyor bence taraf bahsi çok riskliDostlar GS nasildi izleyemedim çevirir mi
Bolsanslar kardeşim..Yine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Hoşgeldin abiBolsanslar kardeşim..
nerelerdesin sen ihtiyar çıplak gezdin üşüttün müBolsanslar kardeşim..
Bol şanslarYine betewin deniycez 2-3 kere 2li kombine yapmamız lazım hedef 7 k basarirsak 5*250 şeklinde dagitalim herkese bol sans
Baskette cok mac var futbolu alip oraya gec hemen bence qarabag maci korner alabilirsin benceİlk kupon için tavsiyelere açığım baktığınız maç varsa diğerini zaten basket roll şeklinde yapicaz