- 6,890
- 5,994
- 113
1dk bos kotu olduAz önce de böyle basladilar sonra durdular
1dk bos kotu olduAz önce de böyle basladilar sonra durdular
Mümkün deil kardeş ya bu işlerden anlamiyosun yada baremden ve takimlarin potansiyelinden haberin yokHenuz bitmis degil
Dusunmen yeter dost sag ol@butragueno
@Hayat1kumar
@aSiRuH06
@Valenciennes
@sinansrml63
Dostlar iyi takip ettiniz kişi başı 500 atmayı düşünüyordum vallahi bolusucektim parayı olmayınca nasipte yokmuş demek lazım. Yarın buna benzer 1 kasam daha var yine zorlariz çekim yaparsam ilk size ulusalicam sağolun var olun
Eyw bro düşünmen yeter.baska maçtan yatsan uzulmezdim ama bu maç üzdü valla.minik bı NBA kuponu atamda oyna öyle yat istersen@butragueno
@Hayat1kumar
@aSiRuH06
@Valenciennes
@sinansrml63
Dostlar iyi takip ettiniz kişi başı 500 atmayı düşünüyordum vallahi bolusucektim parayı olmayınca nasipte yokmuş demek lazım. Yarın buna benzer 1 kasam daha var yine zorlariz çekim yaparsam ilk size ulusalicam sağolun var olun
Iyi geceler dost saglik olsun@butragueno
@Hayat1kumar
@aSiRuH06
@Valenciennes
@sinansrml63
Yüreğine sağlık...aliskiniz budurumlara..hep birlikte kazansak iyiydi ama olmayınca olmuyor..tesekler emeklerine saglik@butragueno
@Hayat1kumar
@aSiRuH06
@Valenciennes
@sinansrml63
Reis bitirdik kasayı full all in girdik gördün insan gaza geliyor sonra pişman oluyorEyw bro düşünmen yeter.baska maçtan yatsan uzulmezdim ama bu maç üzdü valla.minik bı NBA kuponu atamda oyna öyle yat istersen
Eyv dost 2-3 seferdir son adımda gidiyor ona ayar oluyorum hatta esprisini de yaptım son adımda yatalım diyeSağlık olsun