- 39,524
- 20,518
- 113
Sugar Rush da ya hiç vermez ya iyi verir
Aynen öyle bir oyunSugar Rush da ya hiç vermez ya iyi verir
2 k dan buralara geldik bır şekilde600 luk aldım 697 TL verdi en azından öldürmedi son oyuna gidiyoruz
Tüh bir 0 daha olaydi600 luk aldım 697 TL verdi en azından öldürmedi son oyuna gidiyoruz
Dede bir kere bile elini kaldırmadı bomboş geçti resmen 50 FS şuan kasa 5240
Bol şans olsun son oyunda600 luk aldım 697 TL verdi en azından öldürmedi son oyuna gidiyoruz
Çok geç gelirsin inşallah 😂😂600 luk aldım 697 TL verdi en azından öldürmedi son oyuna gidiyoruz
İyi şansın var valla bayağı kar ettin yine slotda çok zor is bu dedeye girmesen +500 olucakti600 luk aldım 697 TL verdi en azından öldürmedi son oyuna gidiyoruz
Aynen reıs benden dolayı oldu kusura bakmayın özür dılerım affedın mahcubum sölemem lazımdı üzgünümİyi şansın var valla bayağı kar ettin yine slotda çok zor is bu dedeye girmesen +500 olucakti
Bahse geçelim dost benceSon oyun fruit partydi dostlar 847 TL verdi
Güncel kasa 5312
Çek bence dostum 2 bin zarar da çıkmışSon oyun fruit partydi dostlar 847 TL verdi
Güncel kasa 5312
İçinden geçen neyse bas reısŞimdi bu parayı tek maç NBA seçip basıyoruz, gelirse buradaki dostlara güzellik yapicam
Hadi iyi bir basih seç vurŞimdi bu parayı tek maç NBA seçip basıyoruz, gelirse buradaki dostlara güzellik yapicam