- 14,321
- 6,005
- 113
Bende seni seviyorum dostum adamsınUla uğraşıyoruz seni sevdiğimiz için ferdi baba
Bende seni seviyorum dostum adamsınUla uğraşıyoruz seni sevdiğimiz için ferdi baba
Dağıtımcı sen olsaydin bende severdim seni ama şimdi gerek yokBende seni seviyorum dostum adamsın
Dostum benim listeyle işim yok ferdiye takıldımYaz dost ilk siraya @besiktas ligde lider olamıyoruz bari senin listede olalim
Olmaz ben anlamam o liste buraya gelecekDostum benim listeyle işim yok ferdiye takıldım
Dost ben şimdi kime ne atacağım?Teşekkürler ödülüm gelmedi.
Onu bilemem kanka sen mi atacaksinDost ben şimdi kime ne atacağım?
Hayır dostum etkinlik sahibine yazdım ben sadece ,ama başkasına mi yazmamız gerek,bı arkadaş öyle söylediOnu bilemem kanka sen mi atacaksin
Uyuyordur adam gelince halleder dostHayır dostum etkinlik sahibine yazdım ben sadece ,ama başkasına mi yazmamız gerek,bı arkadaş öyle söyledi
Tamamdır dostum sorun yok etkinlik sahibini biliyorum zaten daha önce de bizimle paylaşmışlıği var başka birine mi yazacağım ferdi yazmış,sonra ferdiye yazdım başkasına devretti anlamdım neyse etkinlik sahibi ulaşır ne de olsaUyuyordur adam gelince halleder dost
En son kendisi dagitmaya karar vermişti bro.buyuk ihtimal gece size yazdı IBAN istedi cvp yazmadiniz yazanlara yollamisTamamdır dostum sorun yok etkinlik sahibini biliyorum zaten daha önce de bizimle paylaşmışlıği var başka birine mi yazacağım ferdi yazmış,sonra ferdiye yazdım başkasına devretti anlamdım neyse etkinlik sahibi ulaşır ne de olsa
Anladım Dost uyanınca bakar,gece uyanık olanlara atmıştır evetEn son kendisi dagitmaya karar vermişti bro.buyuk ihtimal gece size yazdı IBAN istedi cvp yazmadiniz yazanlara yollamis