- 34,887
- 17,514
- 113
Bolşanslar
Sağol dost teşekkür ederimKonuda 5 dostum var teşekkür ederim yanımda olduğunuz için kırmayayım dizlerinde 👍
@Muroo1988 @iceman0606 @Abuzerkömürcü @GedsonFernandes @Fatalblowx
Adamsin düşünmen yeter kralKonuda 5 dostum var teşekkür ederim yanımda olduğunuz için kırmayayım sizleri 👍
Oynamadım reis takip ediyorum 🧐Sen ne oynamıştın dost
Reissssss hizlisinnnnnnnOynamadım reis takip ediyorum 🧐
Teşekkürler dost kesene bereketKonuda 5 dostum var teşekkür ederim yanımda olduğunuz için kırmayayım sizleri 👍
Az kaldı yeşillenmeye kral✅ 🧐 👏 👏
Reis özür dilerim zaten evleneceğim için çok para lazım yanımda olan dostlarıma takı takacağım düğüne onlardan geleceği için problem yok
Yeşili yaktık reis totem gibi totem 🧐 😇 😇Az kaldı yeşillenmeye kral
Ben daha yeni kaldırdım destek için takip ettim canım sağol düşüncen içinKonuda 5 dostum var teşekkür ederim yanımda olduğunuz için kırmayayım sizleri 👍
Hayırlı olsun kral simdidenReis özür dilerim zaten evleneceğim için çok para lazım yanımda olan dostlarıma takı takacağım düğüne onlardan geleceği için problem yok
Pekii reis BEKLEMEDE aldımDaha 1 korner lazım niye yeşillendi bi 5 dk bekleseydin @Daimon reis
Başkanın çeyrek takması lazımReis özür dilerim zaten evleneceğim için çok para lazım yanımda olan dostlarıma takı takacağım düğüne onlardan geleceği için problem yok
Başkanı çeyrek kurtarmazBaşkanın çeyrek takması lazım
Hayırlı olsun şimdiden davetiye olarak atlet havlu 😂Reis özür dilerim zaten evleneceğim için çok para lazım yanımda olan dostlarıma takı takacağım düğüne onlardan geleceği için problem yok