- 9,339
- 4,312
- 113
Ne maç oldu be
O da gelir phi maço 4 dkka izledim maç 5 kere el değiştirdi ve saçma sapan şekilde uzadıLakers geldi mi bu iş tamam
Çok iyi gitti ilk çeyrek dedim rahat gelir artık bir baktım saçmalamaya başladılar ayakta tutan üst üste 2 tane 3 lük atması oldu phinin sonra son saniye spurs maç uzasın diye mi yaptı bilmiyorum adamın önünü açtı iki saniye kala 111-111 yaptırdıumarım yenilir gevşekler
valla 2. çeyrekten beri izliyorum orda bişiyler oldu sanki vegaslık maç gibi yine uzadıÇok iyi gitti ilk çeyrek dedim rahat gelir artık bir baktım saçmalamaya başladılar ayakta tutan üst üste 2 tane 3 lük atması oldu phinin sonra son saniye spurs maç uzasın diye mi yaptı bilmiyorum adamın önünü açtı iki saniye kala 111-111 yaptırdı
Daha umrumda değil isterse sabaha kadar uzasın 😂valla 2. çeyrekten beri izliyorum orda bişiyler oldu sanki vegaslık maç gibi yine uzadı
Philadelphia uzatmalar ile gelmişPhi ikinci çeyrek kolu koptu rahat izletmeyecek artık belli oldu takip eden dosta getirten dosta ulaşırım bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 512568Ekli dosyayı görüntüle 512569
üsteki iki karşılaşmaya kaldık
Ekli dosyayı görüntüle 512616Ekli dosyayı görüntüle 512617
Bol şans 🤞Phi ikinci çeyrek kolu koptu rahat izletmeyecek artık belli oldu takip eden dosta getirten dosta ulaşırım bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 512616Ekli dosyayı görüntüle 512619
Teşekkür ederimBol şans 🤞
Teşekkür ederim dostBol şanslar dostum
Rica ederim 😌Teşekkür ederim
bolşans gelmiş gibiPhi ikinci çeyrek kolu koptu rahat izletmeyecek artık belli oldu takip eden dosta getirten dosta ulaşırım bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 512616Ekli dosyayı görüntüle 512619
Lebron yokmuş korktum yav 😅tertemiz akıyor maşallah