- 8,395
- 3,148
- 113
4 saat önce üye olduk eklenmedi hala 50 TL freebet @Waowin Destek
Kullanıcı adı esmermelek296
kayıt olduğunuz tc falan kontrol ettik sistemde böyle bir bilgi yok. bilgileriniz hatalı.Beyler odemiyor site kimlik bilgisi falan diyo burdakilerde yorumlarimizi silen yoneticiler var nete dustuk arkadaş ya
davet et promosyonu devam ediyor@Waowin Destek
Şimdi de destek öyle bir promosyon yok diyor tebrikler.. efendi gibi yazınca cevap alamıyoruz küfür etsek banlanırız neyse......
Bana 4 saat oldu eklenmedidavet et promosyonu devam ediyor
kontrol ettiğimde ekli görünüyor4 saat önce üye olduk eklenmedi hala 50 TL freebet @Waowin Destek
Max 100 her freebet içinFreebeti kullandık 50₺ kazandık bunu devam edince bir kazanç sınırı var mı ?
Şimdi eklendi o zaman az önce baktım yoktu teşekkür ederimkontrol ettiğimde ekli görünüyor
çok yoğunluk var sistem bazen yavaşlıyor çok aşırı talep var kusura bakmayın gecikme için.Şimdi eklendi o zaman az önce baktım yoktu teşekkür ederim
Kullanıcı adı: empatidavet et promosyonu devam ediyor
Freebetten anabakiyeye geçen tutarı yükseltip cekemiyor muyuzŞimdi eklendi o zaman az önce baktım yoktu teşekkür ederim
Max 100 dostFreebetten anabakiyeye geçen tutarı yükseltip cekemiyor muyuz
eklenir birazdan sistemde çok yogunluk var efendim. 5 dk sonra kontrol edin.Kullanıcı adı: empati
Eklenmedi
Öyle de yaparsın ama 100 TL çekebilirsin maxFreebetten anabakiyeye geçen tutarı yükseltip cekemiyor muyuz
evet 100 TL çekebilirsiniz.Freebetten anabakiyeye geçen tutarı yükseltip cekemiyor muyuz
Kimseyi davet falan etmem. Ayrıca bunu okuyan kimse üye olmasın linkten üye olunca bonus falan eklenmiyordavet et promosyonu devam ediyor
konuyu iyi okuyun alıp çekim yapanlar dahi var.Kimseyi davet falan etmem. Ayrıca bunu okuyan kimse üye olmasın linkten üye olunca bonus falan eklenmiyor
Geç geliyoKimseyi davet falan etmem. Ayrıca bunu okuyan kimse üye olmasın linkten üye olunca bonus falan eklenmiyor