Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet WhatsApp Hakkında

Ehlen08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
162
43
bu lisansın whatsapa bakan şikayet hatları varmış işleri çözüyorlarmış nasıl bulabiliriz fikri olan yada bilen varmı parayı alırsam numarayı veren kişiyide görürüm skıntı yok ..

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
bu lisansın whatsapa bakan şikayet hatları varmış işleri çözüyorlarmış nasıl bulabiliriz fikri olan yada bilen varmı parayı alırsam numarayı veren kişiyide görürüm skıntı yok ..
böyle bir şey olduğunu ilk defa senden duydum ama sanmıyorum whatsapp falan olmaz. orjinal lisanlıysa mail atılmalı diye biliyorum.

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
yok güvenlik birimleri varmış onlar çözüyolar alan var osekılde bro
valla bilmiyorum bana biraz sazan avı gibi geldi. gözümle görmeden inanmam . bu arada gözümle görmeden diyorsam. birinin parası kalıpta whatsappdan bunlara yazıp olayı çözeceklerini görmek anlamında

Ehlen08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
162
43
valla bilmiyorum bana biraz sazan avı gibi geldi. gözümle görmeden inanmam . bu arada gözümle görmeden diyorsam. birinin parası kalıpta whatsappdan bunlara yazıp olayı çözeceklerini görmek anlamında
kardes para vermıon etmıon nıye ınanmıcan yani _?

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
@0che777 bu şahıs dün gece bana mesaj attı masterbettingte 100 TL kazandım 50 yatırım istiyor 20 TL var bana 30 at çekim yapıp sana atacam dedi para yolladım acıdım şimdi mesaj atıyorum adam cevap vermiyor paramıda yollamadı size felan mesaj atarsa yollamayın diye bunu paylaşıyorum
bende bir yerden deneme bonusu aldım 150 yaptım 100 tl yatırım istiyor banada verir misin kardeş 😈 :D

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Whatsapp aeroyu öneririm, karsinizda ki attığı mesajı silse de, sizden silinmiyor.. Ve bir çok ozelligi var

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,616
1,601
113
@0che777 bu şahıs dün gece bana mesaj attı masterbettingte 100 TL kazandım 50 yatırım istiyor 20 TL var bana 30 at çekim yapıp sana atacam dedi para yolladım acıdım şimdi mesaj atıyorum adam cevap vermiyor paramıda yollamadı size felan mesaj atarsa yollamayın diye bunu paylaşıyorum
Adam tokat atmış galiba

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Benden sana tavsiye Dm kutunu kapat

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,616
1,601
113
Neolcsk simdi heyecanla bekliyorum adam odememis

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,470
28,193
113
@0che777 bu şahıs dün gece bana mesaj attı masterbettingte 100 TL kazandım 50 yatırım istiyor 20 TL var bana 30 at çekim yapıp sana atacam dedi para yolladım acıdım şimdi mesaj atıyorum adam cevap vermi yor paramıda yollamadı size felan mesaj atarsa yollamayın diye bunu paylaşıyorum
Bu adamlar kaç kisiyi tokatlı hala forumda aktif dolaşabiliyor kalıbını dkiyim 30 40 TL için delikanlı adamın düştüğü duruma bak delikanlı adami kumar. Kadın bozar dedikleri bu olsa gerek

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,119
1,873
113
Bu adamlar kaç kisiyi tokatlı hala forumda aktif dolaşabiliyor kalıbını dkiyim 30 40 TL için delikanlı adamın düştüğü duruma bak delikanlı adami kumar. Kadın bozar dedikleri bu olsa gerek
Ayenn dostım dese ihtiyacım var helal olsun derinmiş bana dedi geri atacam atmadı