Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet WhatsApp Hakkında

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
1,328
113
Lisansın bürosuna gitsen yine bir şey çıkmaz.

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
302
63
Adam tokat atmış galiba
Bu şerefsiz beni de dolandırdı hakaret ettim diye bende ban yedim adam hala dolandırmaya devam ediyor senden ricam bana özelden adını soyadını atar misin ortak Enes adı büyük ihtimalle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,358
50,754
113
Dost burda alay edilecek birşey yok adama iyilik yaptık adamın yaptığına bakarmısın o para kefen parası olsun
Kardes ne yazikki forumda boyle tokat amacli cok kisi var.bilmedigin etmedigin kisilere oara atmiycaksin bilindik adamlar belli zaten.bide 30 lira icin oyle agir konusman hos olmamis bence allahindan bul de sal gitsin.ifsa olmus ona yeter.he ama suda var simdi gider yeni hesapla devam eder isine bakar oylede bi sikinti var ne yazikki.umarim ona attigin 30 sansinla 300 olarak bi sekilde geri doner.hersey gonlunce olsun.daha once bendende istedi kendisi atmadim ben.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,358
50,754
113
Bu şerefsiz beni de dolandırdı hakaret ettim diye bende ban yedim adam hala dolandırmaya devam ediyor senden ricam bana özelden adını soyadını atar misin ortak Enes adı büyük ihtimalle
Sanada gecmis olsun kardes.adamin taktik belli demekki.bendende istemisti dur o msji bildireyim ban yesin

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,114
2,650
113
Ayenn dostım dese ihtiyacım var helal olsun derinmiş bana dedi geri atacam atmadı
o kansız bana da dm den ulaştı burada çekim paylaş bonusu için paylaşım yaptım 1 dk sonra damladı DM kutusuna.
Mesajı buraya atacaktım ama mesaj kaybolmuş onu da anlamadım nasıl olmuşsa. Yalnız adamı adminlere 4 defa DİJİTAL DİLENCİ diye rapor ettim demek ki işlem yapılmamış ki adam at oynatabilmiş ortalıkta.
yardım edemem bro dedim o kansıza hemen yollarım yemin olsun dedi.yemedik tabii.( 1 gün önce gerçek adı Süheyla YILDIRIM olan orzbi tokatlamıştı beni o yüzden yollamadım ben de :D )