- 26,470
- 28,193
- 113
Bunlar böyle gardas bunlara din yok adamlık yok okuyup birde sana küfrediyor dur şimdi emin ol 🙂Ayenn dostım dese ihtiyacım var helal olsun derinmiş bana dedi geri atacam atmadı
Bunlar böyle gardas bunlara din yok adamlık yok okuyup birde sana küfrediyor dur şimdi emin ol 🙂Ayenn dostım dese ihtiyacım var helal olsun derinmiş bana dedi geri atacam atmadı
Haklısın gerçekten 30 milyon ile zengin olunmaz yane bana dedi çekim yapıp atacam dedi güvendikBunlar böyle gardas bunlara din yok adamlık yok okuyup birde sana küfrediyor dur şimdi emin ol 🙂
Kumarci adamın ağzı yalandan başka birşey konusmaz dostum tabi genelleme yapmayalım nadir adamlar varHaklısın gerçekten 30 milyon ile zengin olunmaz yane bana dedi çekim yapıp atacam dedi güvendik
Geçmiş olsun kardeşimHaklısın gerçekten 30 milyon ile zengin olunmaz yane bana dedi çekim yapıp atacam dedi güvendik
Saol kardeşim amaç paylaştım bu şahıstan mesaj gelirse yollamayın yane biz eşeklik ettikGeçmiş olsun kardeşim
Allah’ından bulsun dostum diyecek birşey yok kefen parası olsun bide bana diyor yıllardır burdayımKumarci adamın ağzı yalandan başka birşey konusmaz dostum tabi genelleme yapmayalım nadir adamlar var
Saol kardeşim dm nasıl kapatılıyor Bilgin varmıGeçmiş olsun kardeşim
Bende yeni üyeyim dostum adminlere sor istersenSaol kardeşim dm nasıl kapatılıyor Bilgin varmı
Alla alla nerden bıliyonLisansın bürosuna gitsen yine bir şey çıkmaz.
Çünkü lisans oyuncuyu değil işletmeyi korur her hangi bir hukuki sorun çıkmaması için alınır.Alla alla nerden bıliyon
Ne alaka aga alan var mıs bahsettigim sekildeÇünkü lisans oyuncuyu değil işletmeyi korur her hangi bir hukuki sorun çıkmaması için alınır.
Bu şerefsiz beni de dolandırdı hakaret ettim diye bende ban yedim adam hala dolandırmaya devam ediyor senden ricam bana özelden adını soyadını atar misin ortak Enes adı büyük ihtimalleAdam tokat atmış galiba
Kardes ne yazikki forumda boyle tokat amacli cok kisi var.bilmedigin etmedigin kisilere oara atmiycaksin bilindik adamlar belli zaten.bide 30 lira icin oyle agir konusman hos olmamis bence allahindan bul de sal gitsin.ifsa olmus ona yeter.he ama suda var simdi gider yeni hesapla devam eder isine bakar oylede bi sikinti var ne yazikki.umarim ona attigin 30 sansinla 300 olarak bi sekilde geri doner.hersey gonlunce olsun.daha once bendende istedi kendisi atmadim ben.Dost burda alay edilecek birşey yok adama iyilik yaptık adamın yaptığına bakarmısın o para kefen parası olsun
Alakasi yok benim 4 yildir acik hic dolandirilmadimBenden sana tavsiye Dm kutunu kapat
Sanada gecmis olsun kardes.adamin taktik belli demekki.bendende istemisti dur o msji bildireyim ban yesinBu şerefsiz beni de dolandırdı hakaret ettim diye bende ban yedim adam hala dolandırmaya devam ediyor senden ricam bana özelden adını soyadını atar misin ortak Enes adı büyük ihtimalle
Ben dolandirilir diye demedim ugrasmasin diye dedim sende bende iyi biliyoruz ki forumda 10 lira için karakterini satacak adam doluAlakasi yok benim 4 yildir acik hic dolandirilmadim
o kansız bana da dm den ulaştı burada çekim paylaş bonusu için paylaşım yaptım 1 dk sonra damladı DM kutusuna.Ayenn dostım dese ihtiyacım var helal olsun derinmiş bana dedi geri atacam atmadı
Melesef oyleBen dolandirilir diye demedim ugrasmasin diye dedim sende bende iyi biliyoruz ki forumda 10 lira için karakterini satacak adam dolu