- 39,524
- 20,518
- 113
Senide kadroya alalım enerjisi işe yarıyorİyi güzel oldu hep bos
Senide kadroya alalım enerjisi işe yarıyorİyi güzel oldu hep bos
he de gec dost hakiki sırtlanlar alta uste bakmaz ara ara gırıpBen mi yanlis bakiyorum diyorum bende o sevindikce😅🤣
senin işin ilk won yazanı kollamak dost macı takıp etmene gerek yokhe de gec dost hakiki sırtlanlar alta uste bakmaz ara ara gırıp
sankı hep burdaymıs havası yaratır en sonda ılk wonu gordugu gıbı
won bee der
Ne kadrosuSenide kadroya alalım enerjisi işe yarıyor
Ogrenecek cok ders var desene🤣he de gec dost hakiki sırtlanlar alta uste bakmaz ara ara gırıp
sankı hep burdaymıs havası yaratır en sonda ılk wonu gordugu gıbı
won bee der
Üst olması gerekiyor sen alt için enerjini gönderiyosunNe kadrosu
yazıyoruz ıste dost avlanmamak ıcın dm den ulas ındırımdeyız ramazan vesılesıyleOgrenecek yok ders var desene🤣
Buna ters totem denir dost daha öğreneceğin çok şey varÜst olması gerekiyor sen alt için enerjini gönderiyosun
Husonun parasini alalim siteden nasiplenince sana kayit yaptiricam ders icin🤣yazıyoruz ıste dost avlanmamak ıcın dm den ulas ındırımdeyız ramazan vesılesıyle
Boş geçtikçe temiz diyor çok güzel aynen devam diyor ters toteme benzemiyor dost 🤣🤣Buna ters totem denir dost daha öğreneceğin çok şey var
Kasa olsa bende alt oynardımBen alt zannediyom bende alt oynadim
tamam dost sozun sozdur bılırız beklemedeyız senıHusonun parasini alalim siteden nasiplenince sana kayit yaptiricam ders icin🤣
Adam kendi kuponunu düşünüyormuş dostBoş geçtikçe temiz diyor çok güzel aynen devam diyor ters toteme benzemiyor dost 🤣🤣
ters totem degıl o sırtlan totemı dost takıp edıyormus havası yaratıyorBoş geçtikçe temiz diyor çok güzel aynen devam diyor ters toteme benzemiyor dost 🤣🤣