- 1,059
- 1,252
- 113
Sponsor @Yorkbet Destek e yatırım yaptım hedef 1 k üstüne ulasmak basarırsak 2 arkadasa sans parası atarız
Bol şanslarSponsor @Yorkbet Destek e yatırım yaptım hedef 1 k üstüne ulasmak basarırsak 2 arkadasa sans parası atarız
Şans yanında olsun reis kasa ne kadar ?Sponsor @Yorkbet Destek e yatırım yaptım hedef 1 k üstüne ulasmak basarırsak 2 arkadasa sans parası atarız
450 artı 100de 15 bonus artı 25 spinŞans yanında olsun reis kasa ne kadar ?
Bol sans kardesSponsor @Yorkbet Destek e yatırım yaptım hedef 1 k üstüne ulasmak basarırsak 2 arkadasa sans parası atarız
Kardes yatinca ugursuz demiyceksen katilayim yoksa gidiyom450 artı 100de 15 bonus artı 25 spin
ne zaman ham laf ettik ? basımızın üstünde yerin varKardes yatinca ugursuz demiyceksen katilayim yoksa gidiyom
Bol şans dost bu sefer basaralim artikSponsor @Yorkbet Destek e yatırım yaptım hedef 1 k üstüne ulasmak basarırsak 2 arkadasa sans parası atarız
Eyw bol sansne zaman ham laf ettik ? basımızın üstünde yerin var
Basla bakam25 spinden 34 tl cıktı bereket versin bonus kasası 68 tl ile baslıyoruz
Spinler 1 liradansa en azından 500 tamamlarsu 25 spini cevireyim pek bi şey vermez de maksat cevirmiş olalım
Haydi gönder gelsin25 spinden 34 tl cıktı bereket versin bonus kasası 68 tl ile baslıyoruz
O zaman 55225 spinden 34 tl cıktı bereket versin bonus kasası 68 tl ile baslıyoruz
aynen abi bunu basarsak yeter fazlasında gözümüz yokHedef cok basit sadece 2x umarim basarirsin
bilmem öyle mi oluyor benım matemetik hep zıfırdı zıfırrrO zaman 552