Gelsincok tarzım değil gol oynamak ama dk 88 bi gole oynadım bonusla gelirse ekstra kazanc yoksa 484 le gidicez
Gelsincok tarzım değil gol oynamak ama dk 88 bi gole oynadım bonusla gelirse ekstra kazanc yoksa 484 le gidicez
bol şans dost ben ulaşamadım sen ulaşırsın inşSponsor @Yorkbet Destek e yatırım yaptım hedef 1 k üstüne ulasmak basarırsak 2 arkadasa sans parası atarız
Bol şans 6 atan 7 yide atarcok tarzım değil gol oynamak ama dk 88 bi gole oynadım bonusla gelirse ekstra kazanc yoksa 484 le gidicez
Bu kasa sende olsa 4500 rahat başkanbol şans dost ben ulaşamadım sen ulaşırsın inş
0.5 kkurus bu haftaki oyunlar gecen hafta 1.20 den ceviriyordu yorkbet 1 k atmak cok mantıklı 200 tl artı 100 spin alıyorsunSpinler 1 liradansa en azından 500 tamamlar
tenis voleybol oynuyorum ben agırlıklı arada da bsketbol futbol hiç oynamam ama görüşlere elbette acıgızmaç tahmini alıyor musun yoksa kendi seçtiğin maçlar mı sadece
Sağlam mı site dost ?0.5 kkurus bu haftaki oyunlar gecen hafta 1.20 den ceviriyordu yorkbet 1 k atmak cok mantıklı 200 tl artı 100 spin alıyorsun
dün 29 u 300 yaptık gerisini slota girdim kayıp ettim devam etsem olurdu büyük ihtimalleBu kasa sende olsa 4500 rahat başkan
En sevdiğim aynı ben vallatenis voleybol oynuyorum ben agırlıklı arada da bsketbol futbol hiç oynamam ama görüşlere elbette acıgız
ben basket ve cs go maçlarına bakayım belki faydamız olurtenis voleybol oynuyorum ben agırlıklı arada da bsketbol futbol hiç oynamam ama görüşlere elbette acıgız
Kesinlikle hocam maçlarda çok başarılı olduğunu defalarca gördük iyi kasaydi aslında bundan sonrası rahat olur dedim ama sağlık olsun oraya kadar 2 lose geldin büyük basariydidün 29 u 300 yaptık gerisini slota girdim kayıp ettim devam etsem olurdu büyük ihtimalle
sağolasın dostKesinlikle hocam maçlarda çok başarılı olduğunu defalarca gördük iyi kasaydi aslında bundan sonrası rahat olur dedim ama sağlık olsun oraya kadar 2 lose geldin büyük basariydi
Bu gitti.siradaki gelsin.o macta 3 p6 olmus bu ardacok tarzım değil gol oynamak ama dk 88 bi gole oynadım bonusla gelirse ekstra kazanc yoksa 484 le gidicez
Bol şans BerkanSponsor @Yorkbet Destek e yatırım yaptım hedef 1 k üstüne ulasmak basarırsak 2 arkadasa sans parası atarız
Bol sans bakalim sayalim 😁2.per cok sayı bekliyorum
bol şans2.per cok sayı bekliyorum