- 95,679
- 51,475
- 113
Umarim buda gelir cok iyi gittin bugun.ev 10 fark eritmis bu per bu gazla olabilir gibigelirse tamamız bayagı farkı erittiler mac onu de favorilerdi bakalım son 4 dk neler olacak
Umarim buda gelir cok iyi gittin bugun.ev 10 fark eritmis bu per bu gazla olabilir gibigelirse tamamız bayagı farkı erittiler mac onu de favorilerdi bakalım son 4 dk neler olacak
benimi engellemişin ?Doğru dyr abim
Sana demiyom ben dostum.bi yerde yanlis anlasilma oldu heralde.sen neyi ustume alindin onu bile anlamadim kardesimhayırdır neyı kapatıyon ?
burda bi karısıklık var işte yonetim bunu neden netlestirmiyor ki ben kendi adıma konuyu begenıp gidene sans parası atmak istemem konuda 5 10 mesajı olan macı takip eden adama haksızlık bence.e kafama göre liste yapıp cekmem yasak.e kafama göre 2 adama atsam bu defa da diger takip eden adamlara ayıp anlamadım ben bu olayıCekelim derkennkendin ckilis yapma sakin sec 2 kisi dm at.cekilis yapmak ban sebebi.en adilimkendin sec zaten obur turlu konuya bol sans bile yazmayan adamlara gidiyor adil olmuyor.yinede sen bilirsin
Kardeş sen istediğine at kimse alınmazburda bi karısıklık var işte yonetim bunu neden netlestirmiyor ki ben kendi adıma konuyu begenıp gidene sans parası atmak istemem konuda 5 10 mesajı olan macı takip eden adama haksızlık bence.e kafama göre liste yapıp cekmem yasak.e kafama göre 2 adama atsam bu defa da diger takip eden adamlara ayıp anlamadım ben bu olayı
engellemişim filan demiş arkdaşta ondan sordum aynen kusura bakmaSana demiyom ben dostum.bi yerde yanlis anlasilma oldu heralde.sen neyi ustume alindin onu bile anlamadim kardesim
Kardes hepimiz oyle yapiyoruz.sen foruma hakim olsan sececegin 2 adami iyi gilirsin digerlerinede haksizlik falan olmaz bidahaki seferde onlara atarsin olur biter.neyse hele kazan sen gerisi sendeburda bi karısıklık var işte yonetim bunu neden netlestirmiyor ki ben kendi adıma konuyu begenıp gidene sans parası atmak istemem konuda 5 10 mesajı olan macı takip eden adama haksızlık bence.e kafama göre liste yapıp cekmem yasak.e kafama göre 2 adama atsam bu defa da diger takip eden adamlara ayıp anlamadım ben bu olayı
öyle yapalım o zamanKardes hepimiz oyle yapiyoruz.sen foruma hakim olsan sececegin 2 adami iyi gilirsin digerlerinede haksizlik falan olmaz bidahaki seferde onlara atarsin olur biter.neyse hele kazan sen gerisi sende
Aynen öyle dostum dm yoluyla 2 kişiye yaz sıkıntı yok burda kurallar böyle işliyorburda bi karısıklık var işte yonetim bunu neden netlestirmiyor ki ben kendi adıma konuyu begenıp gidene sans parası atmak istemem konuda 5 10 mesajı olan macı takip eden adama haksızlık bence.e kafama göre liste yapıp cekmem yasak.e kafama göre 2 adama atsam bu defa da diger takip eden adamlara ayıp anlamadım ben bu olayı
son durum öyle muhabbet ediyoruzSon durum nedir @white27
Yok be kanka ben onu senin icin yazmadimki.ayip ediyosun arkadas seninle husumetli olsa ben araniza girmem.he girsemde orta yol bulmak icin girerim.ben o yazdigimi senin icin yazmadimengellemişim filan demiş arkdaşta ondan sordum aynen kusura bakma
sen seçersin kimsede bişey diyemezKardes hepimiz oyle yapiyoruz.sen foruma hakim olsan sececegin 2 adami iyi gilirsin digerlerinede haksizlik falan olmaz bidahaki seferde onlara atarsin olur biter.neyse hele kazan sen gerisi sende