Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling white27 / Kasa 450 Hedef 1k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

white27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,059
1,252
113
Cekelim derkennkendin ckilis yapma sakin sec 2 kisi dm at.cekilis yapmak ban sebebi.en adilimkendin sec zaten obur turlu konuya bol sans bile yazmayan adamlara gidiyor adil olmuyor.yinede sen bilirsin
burda bi karısıklık var işte yonetim bunu neden netlestirmiyor ki ben kendi adıma konuyu begenıp gidene sans parası atmak istemem konuda 5 10 mesajı olan macı takip eden adama haksızlık bence.e kafama göre liste yapıp cekmem yasak.e kafama göre 2 adama atsam bu defa da diger takip eden adamlara ayıp :) anlamadım ben bu olayı

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
burda bi karısıklık var işte yonetim bunu neden netlestirmiyor ki ben kendi adıma konuyu begenıp gidene sans parası atmak istemem konuda 5 10 mesajı olan macı takip eden adama haksızlık bence.e kafama göre liste yapıp cekmem yasak.e kafama göre 2 adama atsam bu defa da diger takip eden adamlara ayıp :) anlamadım ben bu olayı
Kardeş sen istediğine at kimse alınmaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,679
51,475
113
Kardes hepimiz oyle yapiyoruz.sen foruma hakim olsan sececegin 2 adami iyi gilirsin digerlerinede haksizlik falan olmaz bidahaki seferde onlara atarsin olur biter.neyse hele kazan sen gerisi sende

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Burası bir yeşillensin önce rol sorun değil

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Aynen öyle dostum dm yoluyla 2 kişiye yaz sıkıntı yok burda kurallar böyle işliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...