- 4,744
- 2,043
- 113
sen kullandınmı hovardayıBakalım başka neresi var
sen kullandınmı hovardayıBakalım başka neresi var
Açıp vereyim sana kullan istersenhovard hesabı alınır 3 tl ye hovarda hesaplarınız kiralanır :FfSD:F
Benim orada üyelik yok henüz acmadimsen kullandınmı hovardayı
şu şot betmi hot betmi ne vardı millet 75k çekti oraya atam 3 lü leyapam D
aç kankaBenim orada üyelik yok henüz acmadim
Tamamaç kanka
shotbeti aldum kanka bi ora deneyeyim
Bol şans sağlam sitedir 75 k odemisligi varshotbeti aldum kanka bi ora deneyeyim
aynen ondan zaten yok sa sandra nın güzelliğinden asla etkilenmem P:Bol şans sağlam sitedir 75 k odemisligi var
50 lıra için hiç etmeyelim hem senin bonusu yuzde 300 güzel promoBol şans sağlam sitedir 75 k odemisligi var
min kaç bakmak lazımHovarda 50 ye veriyor demi 200
Valla hiç bilmiyorum sadece burada oynayanlar oldumin kaç bakmak lazım
Birde site odermi onuda bilmiyorum sağlamlığı nedir çekim yapan görmedim hiç ama sponsor öder herhaldeValla hiç bilmiyorum sadece burada oynayanlar oldu
bets10 mantıgında site orası bide payfıx yok mefete varValla hiç bilmiyorum sadece burada oynayanlar oldu
Yok ya yüzde yüz veriyor kaybedersen yüzde 75 onuda kaybedersen yüzde 12550 lıra için hiç etmeyelim hem senin bonusu yuzde 300 güzel promo
hayır hovardada direkt yuzde 300Yok ya yüzde yüz veriyor kaybedersen yüzde 75 onuda kaybedersen yüzde 125
Öğreniyorum desteğe baglandimYok ya yüzde yüz veriyor kaybedersen yüzde 75 onuda kaybedersen yüzde 125