- 1,830
- 1,270
- 113
Ben canlıdayımbari benim paylaştıgım bonusu alabiliyorsun burada canlı cevap vermiyor
Ekli dosyalar
-
542.3 KB Görüntüleme: 577
Ben canlıdayımbari benim paylaştıgım bonusu alabiliyorsun burada canlı cevap vermiyor
spin değeri 2 tl mi yoksa 0,30 cent mi onu bi yazsana sana zahmet10 dakika sonra cevap verdi
donunu isteseler onu da atıcanKimlik yüklerken hata veriiiii
yogunluk var o zamanBen canlıdayım
Seni bile atarım gerekirsedonunu isteseler onu da atıcan
Neden yalan soyliyim birader şuan konuşuyorum kadınla defne diye şimdi yok dedi sizi foruma ifsaliyicam yalan söyleyip click bait üye aldığınızda diyince 100 spin ayrı diyor şimdide kevasenasıl yok ya yalan söyleme ss at
ön arka istiyor. ondan alamadım ben kimlik paylaşmak gelmedi içimdenKimlik istiyor mu la
Neden bunu yazdın birader kadının bana ilettiğini yazdım şimdi yanımda olsaydın da seni pipetle beslenmeye mahkum etseydimsenin ben o 0 kilometre beynine vurayim
Bakalım adaletin bu arkadaş içinde işleyecek mi bro bana paso ban atıyorsun ya merakla izliyorum seni tek kelime etmedim @Shellacsenin ben o 0 kilometre beynine vurayim
Kimlik isterse almayın zaten reisLan kimlik atmayın boşuna kimliği duyunca vazgeçtim
Vay mNeden bunu yazdın birader kadının bana ilettiğini yazdım şimdi yanımda olsaydın da seni pipetle beslenmeye mahkum etseydim
Olm zaten kimliğin içinde olan bütün bilgileri veriyoz kimliği atınca daha ne olacak multi olmasın diye istiyor bu altyapı zaten, sen ondan gerildin bence biraz 😂😂Deneme bonusu için kimlik atmayın olm malmısınız 1 triliyon çekimmi yapacaksınız kimlik atıyorsunuz üye olmuyorum kimlik istiyorsa