- 270
- 74
- 28
bağlandım da fere yok oyundaKimlik yükledin otomatik o zaman eklendi sana . Temsilciye bağlandın mi . Kimlik onaydan sonra da eklendi otomatik
bağlandım da fere yok oyundaKimlik yükledin otomatik o zaman eklendi sana . Temsilciye bağlandın mi . Kimlik onaydan sonra da eklendi otomatik
değilgates100 kod
Daha demin burada 100fs 5.000₺ yap 200₺ yatır 500₺ çek bonusunun konusu açıldı, bu bonus çiçek onun yanında
Aga öyle bişey oldu mu mutlaka paranın hepsini çekip, site değiştirmen lazım. Yeni siteye de tabii 2 3 lira atman lazım, kazandıktan sonra aynı siteden devam edersen bir yerde kaybetmeye başlıyorsun, yakalayacağını yakaladın mı site değiştirme daha mantıklı. Ben öyle yaparak iki günde üç siteden toplam yüz bin çekmiştim.ekim 28 de sweette 1000 yakaladım 26 bin tl kazandım yarısını çektim capitolbette. ondan beridir bu güne kadar birşey kazanamadım slotta
Bonus bulunamadı diyorgates100 kod
Dayı hani demin kimlik atmıyordun sen 😅Bonus bulunamadı diyor
Kimlik zaten atmadım Bonus kodunu alabilirsem alayım diyorum da alamıyoruz onu daDayı hani demin kimlik atmıyordun sen 😅
Yine atmadı zaten sen ne iciyon reisDayı hani demin kimlik atmıyordun sen 😅
Kimlik atması gerekmiyor mu bonusu alması için öyle diyorlar, hayırdır ne içiyon falan neyin muhabbetini yapıyon sen?Yine atmadı zaten sen ne iciyon reis
son 1 haftadır senin dediğin gibi düşünmeye başladım şimdi bakalım bu akşam vbete üye olup ufak çaplı bi yatırımla slot deneyeceğim. slottan soğudum yeminle canlıda kazanıp yine slotta kaybediyorumAga öyle bişey oldu mu mutlaka paranın hepsini çekip, site değiştirmen lazım. Yeni siteye de tabii 2 3 lira atman lazım, kazandıktan sonra aynı siteden devam edersen bir yerde kaybetmeye başlıyorsun, yakalayacağını yakaladın mı site değiştirme daha mantıklı. Ben öyle yaparak iki günde üç siteden toplam yüz bin çekmiştim.
Kardes oyomatikmi eklendi canlidanmi aldin bonusuTL olarak 2 tl 100 spin foto yükleyemedim 71 tl attı oyun şimdi ne yapacaz