- 1,308
- 463
- 83
KodBunu nasıl alıcaz dostum kod filan. Denemesi nedir bunun.
denemefs
KodBunu nasıl alıcaz dostum kod filan. Denemesi nedir bunun.
Birşey değilSağol dost aldım kod gecerli
Teşekkür ederim. Kusura bakma canlı cevap vermiyorda şartları biliyorsan yazarmısın. Sporda geçerlimi kazanç mesela.Kod
denemefs
Sporda 2 maç 1.60 oran Hocam.Teşekkür ederim. Kusura bakma canlı cevap vermiyorda şartları biliyorsan yazarmısın. Sporda geçerlimi kazanç mesela.
Fs aldım. Kazancı sporda oynayabilirmiyiz. Yada fs de de 1500 yap 150 çek aynı geçerlimiSporda 2 maç 1.60 oran Hocam.
1500 yap 150 çek
Ama spor alanda FB yok şuan . Kodu yok freespin al
Onu bilmiyorum hocam ben slotta oynadım ama olmadı benimkiFs aldım. Kazancı sporda oynayabilirmiyiz. Yada fs de de 1500 yap 150 çek aynı geçerlimi
Şuan forma bak açıldı konusu herkes üye oluyoCanli destek bağlanmıyor üye olmayı nvben olmadim işi garantiye almadan üye olmayın
Direkt oyuna mı giriyoruz hangi oyın nerden aktif ediyoruzFs aldım. Kazancı sporda oynayabilirmiyiz. Yada fs de de 1500 yap 150 çek aynı geçerlimi
OluyorSATIN ALMA oluyor mu çıkan kazançla acaba? çekenler?
Kyc kaç dk sürüyorDostlar an itibari ile çekim geldi 10 dk kadar sürdü. Hem Slot oynadım hem rulet kuralları fazla dikkate almadılar sanırım. Site ödeme yapıyor
Kyc onaylanmadan talep ettim canlı destekten ekledilerKyc kaç dk sürüyor
Ne ile kanka havale miDostlar an itibari ile çekim geldi 10 dk kadar sürdü. Hem Slot oynadım hem rulet kuralları fazla dikkate almadılar sanırım. Site ödeme yapıyor