Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti wnrtndgr / Artık Dayanamıyorum

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
88

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Artık can sıkıcı olmaya başlıyor.
1 TL çıktı 5 fsden ve 1 TL için mesai harcadım karşıma çıkan bu.
Bugün de para yoktu iki tane daha tuttu ama oynayamadım . Biri 28 biri 53 oran ve şuan da gameofbet carkindan çıkan freebeti 40 orana bastim tek maça kaldı.
Bu para keşke birde bizde olsa.
Kazanamamak ,kaybetmek üzmüyor.
O kadar zaman harcayıp gerçekten yapmak istediğimde kupon tutması ve para olmaması...
İyi geceler krallar .

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 88
Kupon kazancı 88₺

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Artık can sıkıcı olmaya başlıyor.
1 TL çıktı 5 fsden ve 1 TL için mesai harcadım karşıma çıkan bu.
Bugün de para yoktu iki tane daha tuttu ama oynayamadım . Biri 28 biri 53 oran ve şuan da gameofbet carkindan çıkan freebeti 40 orana bastim tek maça kaldı.
Bu para keşke birde bizde olsa.
Kazanamamak ,kaybetmek üzmüyor.
O kadar zaman harcayıp gerçekten yapmak istediğimde kupon tutması ve para olmaması...
İyi geceler krallar .
Bir kaybin yok. Iyi tarafindan bak. Paran olsa belki kaybederdin

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Bir kaybin yok. Iyi tarafindan bak. Paran olsa belki kaybederdin
Çok can sıkıcı kral valla bu 1 değil 2 değil 3 değil kahroluyorum böyle olunca nolurdu bizde de olaydı 300-500 atsaydik şu kupona en az bı 30-40

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Acayip sinir bozucu durum ya başka bir evrene geçiyorum böyle olunca sinirden stresten .

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Iste 300 500 olsa buna atmazdin kuponda gelmezdi
Abi ben hep sürpriz oynayan biriyim bilen biliyor beni forumda. Ben param olunca 1.30-1.40 falan basmiyorum olsa da yüksek oran olmasa da yüksek oran . Gel gelelim ki ne demişler Hatice ye değil neticeye bakıcan. Netice de 88 orana 88 TL :) iyi geceler

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Abi ben hep sürpriz oynayan biriyim bilen biliyor beni forumda. Ben param olunca 1.30-1.40 falan basmiyorum olsa da yüksek oran olmasa da yüksek oran . Gel gelelim ki ne demişler Hatice ye değil neticeye bakıcan. Netice de 88 orana 88 TL :) iyi geceler
Iyi geceler

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
967
113
Way am benimde fantazim var böyle oranlara 50 atıyorum şöyle bir şey yakalasam ölüsü 4300 felan alırsın 😂