Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Wnrtndgr/ NBA Kuponum

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

llgnncr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
647
233
43
BOL ŞANS DOSTUM. SADECE BİR SORU KREDİ KARTI İLE 40TL YATIRIM YAPACAĞIM SİTE VAR MI

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
BOL ŞANS DOSTUM. SADECE BİR SORU KREDİ KARTI İLE 40TL YATIRIM YAPACAĞIM SİTE VAR MI
Valla bilmiyorum kral ben paparacıyım ama onu da birakcam limitler dolunca her para geldiğinde 30 20 kesiyor g.tverenler

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Bol sans kardes.ben hic senin kupon tutturdugunu gormedim umarim bu tutar
Abi valla @zavrak1 abime sor ne kuponlar tek golden gidiyor benim görsen delirirsin yani ama ben artık alıştım tekten gidince mahallede 1 tur koşup geliyorum hemen kendime geliyorum modumu yakalıyorum efendim yoksa nanay

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Bu maclarin saati var daha. Ben chorlete macini izlemeye gidiyom 😁

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Bol sans kardes.ben hic senin kupon tutturdugunu gormedim umarim bu tutar
Abi sen aktif değildin galiba birkaç kişi gördü bak dinle olayı son maç Memphis San Antonio maçına kaldım 2 dk var fsrk 9du kupon gelse 1.2 k veriyor son maç . Uzwtmaya gitmişti maç ben Memphiste -3 handikap aldım ve 1 sayıya düştü fsrk son 30 saniyede 2 top kaybı yaptı Memphis ondan patladım deliye döndüm

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,161
27,687
113
Maclar baslayınca etıket at dost

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Paramızı niye yollamadin la
Memphis maçı tekten yattı sana o gün söz vermiştim. Ama yattı yatmasa atacaktım ben verdiğim sözü bilirim ayrıca özelden yazabilirsin abi böyle durumlarda

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Abi valla @zavrak1 abime sor ne kuponlar tek golden gidiyor benim görsen delirirsin yani ama ben artık alıştım tekten gidince mahallede 1 tur koşup geliyorum hemen kendime geliyorum modumu yakalıyorum efendim yoksa nanay
Ben 2013 yilinda iddaa bayisinde tam 850 oran yakaladim. O zaman cok super paraydi. 10 tl ye 8500 verdi. Bayii ödemeyi yapamadi ziraat bankasindan cekmistim. Hic unutmam. Millet milyoner gibi bakiyordu. Site yasal oldugundan 500 vergi kesmisti. Birgun saglam vuracan ben inaniyom.

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Ben 2013 yilinda iddaa bayisinde tam 850 oran yakaladim. O zaman cok super paraydi. 10 tl ye 8500 verdi. Bayii ödemeyi yapamadi ziraat bankasindan cekmistim. Hic unutmam. Millet milyoner gibi bakiyordu. Site yasal oldugundan 500 vergi kesmisti. Birgun saglam vuracan ben inaniyom.
Ben de bize inanıyorum abi sen olunca şanslı hissediyorum