- 15,754
- 8,672
- 113
KK Mornar Bar - KK FMP Adriyatik ligi ms 1. 2.50 oran
umarım gelir güzel kardeşim, gelirse benim payıma düşenle slot oynarsın sonra bakarızKuponu hazırladım dostlar buradan 2 kişiden maç aldım @bytako abim ve @Emrah4152 dosttan aldım maçı 2 maç da kendim ekledim 4'lü kombine yaptım kupon gelirse 400+400 maç sahiplerine verilecektir . Ve dağıtım yapılacaktır
İnşallah gelir abiiiumarım gelir güzel kardeşim, gelirse benim payıma düşenle slot oynarsın sonra bakarız
Gözden kaçırma bunu dost 😃Antalyanin evinde olan maçta karşılıklı goller olacağı düşüncesindeyim oranda baya iyi bence.
Ben bunu gözden kaçırmışım bol şanslar olsun dostumKuponu hazırladım dostlar buradan 2 kişiden maç aldım @bytako abim ve @Emrah4152 dosttan aldım maçı 2 maç da kendim ekledim 4'lü kombine yaptım kupon gelirse 400+400 maç sahiplerine verilecektir . Ve dağıtım yapılacaktır
Önemi yok abi ulaşırız sana da kazanırsakGözden kaçırma bunu dost 😃
@wnrtndgr
Önemi yok abi ulaşırız sana da kazanırsak
Ondan değil kanka güvendiğim bi mac yokluktan oynayamiyorum tavsiyede bulunayım dedim.Yeter ki ben kazanayım
Oynadın mı dost @wnrtndgrMs 2.5 üst
Dk 14 1.1Ms 2.5 üst
Kupon nedir dost takip edelimSenin maçı oynamadım ya dost çok guvenemeedim
Benim dediğimde dün 2.50 di , şimdi 1.70 , kaçtı mis gibi oranSenin maçı oynamadım ya dost çok guvenemeedim
Paylaştım reisKupon nedir dost takip edelim
Sağlık olsun dostSenin maçı oynamadım ya dost çok guvenemeedim