Yatirim yapmadigin icindir belki kimsenin parasi kalmadi burada senin mi kalacakBu siteye yatırım falan yapılmaz dün 150tl çekimimi reddedip durdular sonunda kaybettim
Ya benim zeki kardeşim Bonus çevirmedim ben yatırımla oynadım bilip bilmeden konuşmakta üzeriniz yok haYatirim yapmadigin icindir belki kimsenin parasi kalmadi burada senin mi kalacak
Msj geldi paylşm kardşm ben kullndımHata weriyor
Eyw kral alındı(YENİ)
Wolbet
Prokod:WOLOZEL20
Netent Dazzle me oyunda gecerli freespin arkadaşlr😉
3 lira :/(YENİ)
Wolbet
Prokod:WOLOZEL20
Netent Dazzle me oyunda gecerli freespin arkadaşlr😉
Ben yaptım hocam bu spinden 100 yaparsan 50 yatırım istiyor. O 50den kazancının sınırı yok. Ben 50 yükledim yattım spinden kazandığım 100ü çektim geçen haftaÇekim yapan oldumu arkadaşlar bu siteden
Ben bonusu freebet olarak aldım çevrimi tamamladım hatta 100 tl ile sabitledir 20 tl yatırım istediler onun için sordum cepte 5 kuruş yok eğer sağlamsa 20 tl bulup yatırcamBen yaptım hocam bu spinden 100 yaparsan 50 yatırım istiyor. O 50den kazancının sınırı yok. Ben 50 yükledim yattım spinden kazandığım 100ü çektim geçen hafta
Yatır hocam bi sıkıntı çıkmaz çoklu üyelik gibi hileli bi durum yoksaBen bonusu freebet olarak aldım çevrimi tamamladım hatta 100 tl ile sabitledir 20 tl yatırım istediler onun için sordum cepte 5 kuruş yok eğer sağlamsa 20 tl bulup yatırcam Ekli dosyayı görüntüle 99596
Çoklu üyelik gibi bi sıkıntı yok. Teşekkür ederim bilgilendirme için.. 20 tl bulursam yatırcam hiç olmazsa işimizi görürüz. İyi gecelerYatır hocam bi sıkıntı çıkmaz çoklu üyelik gibi hileli bi durum yoksa
Kımlik ve ikametgah ister bunlar söylemiş olayım. Benim 1500umu yediler kimlik kayıp ehliyet yolladım kabul etmediler ödemedilerÇoklu üyelik gibi bi sıkıntı yok. Teşekkür ederim bilgilendirme için.. 20 tl bulursam yatırcam hiç olmazsa işimizi görürüz. İyi geceler