- 201
- 42
- 28
sitenın adamımı hahahahahhaha kardesım alamadın dıye bıze takma kafayı yardımcı olmaya calısyorumSen sitenin adamısın galiba. 15-20 dk sonra bi 300 uye daha yapacaksın. Başkan bu Ada'mı at bu siteden lutfen bonus falan yok
lutfen
sitenın adamımı hahahahahhaha kardesım alamadın dıye bıze takma kafayı yardımcı olmaya calısyorumSen sitenin adamısın galiba. 15-20 dk sonra bi 300 uye daha yapacaksın. Başkan bu Ada'mı at bu siteden lutfen bonus falan yok
arkdaşım bonus var var var anla benı ben sıte elemanıda degılım bunu anlaBonus falan yok dalga geçme milletle
Bi sana hemen vermişler herkesin talebini almışlar bu Nasıl iş açıkla bakalımsitenın adamımı hahahahahhaha kardesım alamadın dıye bıze takma kafayı yardımcı olmaya calısyorum
lutfen
ekran görüntüsü at bakalım bi...arkdaşım bonus var var var anla benı ben sıte elemanıda degılım bunu anla
hahahahhaha valla ne guldum ya
kardesım mıllet alıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBi sana hemen vermişler herkesin talebini almışlar bu Nasıl iş açıkla bakalım
bak sana suan bende bonusu aldım 20 dk once kupon yaptım atayımmı resım ınanacakmısın kardesımekran görüntüsü at bakalım bi...
kardeşim ben sana adi felan demedimki kimin yazdıgına bak ondan sonra konuş ben sadece ekran görüntüsü at dedimmbak sana suan bende bonusu aldım 20 dk once kupon yaptım atayımmı resım ınanacakmısın kardesım
adı dedıgın ıcın ozur dılecekmısın
kardesım herkes aldı sen kaldın beeeeee sende alda kurtulayım be bırazdanBi sana hemen vermişler herkesin talebini almışlar bu Nasıl iş açıkla bakalım