Bana dün 1 saat içinde ödediler hayret bir çok kişiye ödememişlerBoşa üye olup bilgileri vermeyin. Biz verdik bilgileri kazansak da ip yalanı atıp iptal ediyorlar.
İşine bak, ne sahtesi olacak, fotoda canlı desteğin ismi bile yazıyorO kadar kişi nasıl siteme oluyor ve bu fotoğraf sahte olabilir bana göre de sen uyduruyon bilader kaybol
Parasızlık kafaya dank etti belki verir şaşar dedim denemekte fayda var yaptımda olmadı derim en azından link olan varsa atsın sonuçta yatırım yokDolandırıcı site ödeme yapmıyor, canlı destek dalga geçiyor diyoruz, ekran resimlerini de paylaştık, hala güncel link soruyorsunuz
WİFİ KULLANMABu site dolandirici kazanc sagladim diye ip diyip hesabi kapatti dikkat edin
Bende aynısını yaşadım bugünNeymiş deneme bonusu güncelemedeymiş bin TL'ye çıkardım 500 TL çekim ve rdim çevrimi tamalamıştın zaten bakiyemi sildiler
Ödemez bunlar bak sana ne bahaneler çıkaracaklar konu açıldığından beri bağıra bağıra söylüyoruz bu sure tokatçının önde gideniÜstümüze düşeni yaptık da bakiye gün içinde düzenlenecekmiş
Ekli dosyayı görüntüle 667907
Yatırım şartı yok bu arada ödemezse sövmeyin