- 3,212
- 1,729
- 113
Benimde bakiye 1000 tl ama bonuslardan düşmüyor saatlerdir
bizdede öyle yarın bağlan dedi destekBenim böyle gozukuyor
bonuslardan nasıl kurtardın bakiyeyiÇekim verdik bakiye silindi
Bı kaç saat önce cevirmistim Baktım bonustan xikmisti çektim red edildi bakiye silindi hesap kapattılar şuan destekde cevap vermiyorbonuslardan nasıl kurtardın bakiyeyi
Para ne zaman bonus bakiyesinden normal bakiyeye geçti kral. Ben 1000 yaptım 2 saat oldu hala bonus bakiyesinde gözüküyorsite ödedi 500 bana bilmiyorum ama ?
yazmıstım destege ileticem dedi bana 2 saat sonra girdim düzelmiştiPara ne zaman bonus bakiyesinden normal bakiyeye geçti kral. Ben 1000 yaptım 2 saat oldu hala bonus bakiyesinde gözüküyor
Kes sıfatınıbiri bu gerizekaliyi durdursun artik forumu cöp yapti
Adam akıllı iş yapmıyor baştan sağma yapıyor birde millete laf söylüyor komikAynen kardeş sende izlicen
Bende bekliyorum düzeltilmesini gelirse paylaşacağımEkli dosyayı görüntüle 667831
Ben çekim verdim henüz gelmedi hesaba ama problem yok site de
Beyler bakiye 1000tl olarak çekilebilir bakiyeye düştü 500tl çekim verdin 5 dkda ödediler bilginiz olsunPara ne zaman bonus bakiyesinden normal bakiyeye geçti kral. Ben 1000 yaptım 2 saat oldu hala bonus bakiyesinde gözüküyor
Kanka peki şuanda canlı destek hattı aktif miBeyler bakiye 1000tl olarak çekilebilir bakiyeye düştü 500tl çekim verdin 5 dkda ödediler bilginiz olsun
Aktif kanka chrome yerine farklı bir tarayıcı dene soldaki menüden değil sağ altta baloncuk şeklinde çıkan kısımdan bağlanKanka peki şuanda canlı destek hattı aktif mi