- 313
- 206
- 43
Üstad şimdi sordum kyc doğrulamasında kimlik yeterli diyor.İlk defa görüyorum merak ettim olayını
Bundan yaklaşık 1 sene önce üye oldum ve verdikleri 100$ ile Bitcoin/USD "Buy" işlemi yaptım. Bugün bi baktım bu kadar dolar olmuş. Ödeyeceklerinden emin değilim ama yatıracam 40TL denk geliyor.2bin dolar ne demek biliyor musun handhaja masallah kardeşim nasıl aldın 100dolar
Bana bitexen 15tl vermişti exeb coin mi ne işte 2sene önce bende 3-4 ay önce bakmıştım 300tl olmuştu sen bence riske atıp dene şansını 50atıp kaybettin gibi düşün aga yaklaşık 14-15milyardan bahsediyoruzBundan yaklaşık 1 sene önce üye oldum ve verdikleri 100$ ile Bitcoin/USD "Buy" işlemi yaptım. Bugün bi baktım bu kadar dolar olmuş. Ödeyeceklerinden emin değilim ama yatıracam 40TL denk geliyor.
Kartta ve hesapta şuan para yok anca pazartesiye kaldı agaBana bitexen 15tl vermişti exeb coin mi ne işte 2sene önce bende 3-4 ay önce bakmıştım 300tl olmuştu sen bence riske atıp dene şansını 50atıp kaybettin gibi düşün aga yaklaşık 14-15milyardan bahsediyoruz