Senin kafanı s#Rekorbetçekimim çekim beş dakika kullanıcı adım tuneyli9 Ekli dosyayı görüntüle 706103
Kimlik doğrulaması yaptın mıÖdendi
NoKimlik doğrulaması yaptın mı
Kardeşim site ilk açıldığında 1 k bakiyeyi 50 k yapmıştım 5 k odemislerdi bilgin olsun ödüyorlar yaniSlotlari ayarlamiskar 500 spin maks 400 oduyor on bin yapsan bile odemez bu sahtekarlar slotu ayarlayan zaten cekim yaptirmak istemeyen sitedir hic ugrasmayin bile bosa
Deneme bonusu için 10 kat ideal ayrıca bin lira gibi bir meblağ ödeyecekler gayet makul görünüyor. 1000 i 2000 yap 1000 çek mi yapacaklardı ne istiyorsunuz anlamadım.Ne olacaktı
Faiz büyük haram başkan,Bankada 500.000 tl mevduat faizi 25 bin tl. Sana her ay 25k verseler demekki kendini ali koç sanıcan
Site büyük dolandırıcı arkadaşlarDeneme bonusu için 10 kat ideal ayrıca bin lira gibi bir meblağ ödeyecekler gayet makul görünüyor. 1000 i 2000 yap 1000 çek mi yapacaklardı ne istiyorsunuz anlamadım.
Site deneme vermiyorki.guncelleme.var diyor sallıyor bonuslarla.ilqili ama.bi tek deneme.yok geri kalan bonuslar aktifSite büyük dolandırıcı arkadaşlar
Deneme bonusu reklamı ile üye yaptırıp bilgi havuzunda üyelerin bilgilerini toplayıp, sağlam sitelere satan, dolandırıcı bir sitedirSite deneme vermiyorki.guncelleme.var diyor sallıyor bonuslarla.ilqili ama.bi tek deneme.yok geri kalan bonuslar aktif
.vermicek ya
😂🤣@orisbetofficialEkli dosyayı görüntüle 710382