- 22
- 6
- 3
Şanslısın kanka bizde SMS bekliyoruz gariban gibiYok ben SMS ve mail doğrulama yaptım hesabıma otomatik geldi 1000 TL.
Şanslısın kanka bizde SMS bekliyoruz gariban gibiYok ben SMS ve mail doğrulama yaptım hesabıma otomatik geldi 1000 TL.
Bu işin içinde bi kahpelik sezdimBende aynı
ne kullanıyosun turkcell mi?
10 dk gecikten sonra geldi banaGelmiyo yaa
Hangi oyunda girmeyi başardın7 bini gordum 10 k yapamadim 2 kerede 50 betden spine girdim vermwsi
arkadaşlar kayıt olurken hemen geliyosir sms zaten ama bonusta sms gelmesi 1 saat civarı falan size erken gelirse bilemem ama bana 2 saatte anca geldi kodu yazdım direkt bonus eklendi ekranı kapamadan en az 1 saat beklemeniz lazımBende aynı
The dog zaten orda 7 bin yaptim 24 tlden girdi 6 k verdi kafadan sonra 50 den denedim 2 kere ust uste girdi ama az verdi ikiside sonrada battiHangi oyunda girmeyi başardın
Alacagını almışsın zaten o oyunda niye zorlarsınThe dog zaten orda 7 bin yaptim 24 tlden girdi 6 k verdi kafadan sonra 50 den denedim 2 kere ust uste girdi ama az verdi ikiside sonrada batti
Yaz dolandırıcSpor oynaniyormu bu bonusla bilen varsa
Ya kardeş ne adamlarsınız ya okuma yazmanızda yok adamlar yazmış her alanda kullanabilirsiniz diye azcık okuyun beHer alanda mı geçerli bu
Yine gelmediÇekimi ödenen var mi ? Bir buçuk saati geçti odenmedi
Kardeş soruyoruz ne atar gider yapıyorsun Allah AllahYaz dolandırıc
Ya kardeş ne adamlarsınız ya okuma yazmanızda yok adamlar yazmış her alanda kullanabilirsiniz diye azcık okuyun be
Nerde yazıyor her alan diye yatirimssiz yazyor kazanç sınırı yok yazıyor her alan nerdr yazıyorYaz dolandırıc
Ya kardeş ne adamlarsınız ya okuma yazmanızda yok adamlar yazmış her alanda kullanabilirsiniz diye azcık okuyun be
HER ALAN.Nerde yazıyor her alan diye yatirimssiz yazyor kazanç sınırı yok yazıyor her alan nerdr yazıyor
+905********* şeklindeKayıt olurken telefon numarasını hangi formatta giriyoruz
Canlı desteğe gir bot çıkıyor deneme bonusu tıkla şartlara tıkla orda yazıyor zeki arkadaş az çaba gösterNerde yazıyor her alan diye yatirimssiz yazyor kazanç sınırı yok yazıyor her alan nerdr yazıyor