- 65,094
- 37,782
- 113
Cimere yaz dost nasil gelmez10 dk oldu halen işlemde Ekli dosyayı görüntüle 687924
Cimere yaz dost nasil gelmez10 dk oldu halen işlemde Ekli dosyayı görüntüle 687924
dost orada görünmüyor işteBonus talepten talp ettin mi dost ettiysen ve onaylandiysa bonuslar kisminda nakit kisminda aktif et
Dbndsmsms sizin gibilerden bir cacık olmaz valla bakBu site ödeme yapmaz arkadaslar sanmıyorum valla
İptal et havale ile çek kardeş sadece havale diyor bonuslar kısmında10 dk oldu halen işlemde Ekli dosyayı görüntüle 687924
Yazdım Tayyip şuan ilgileniyor durumla aman dedim asgari ücret gibi olmasın sıkıntı yok dedi oğlu bilalin sitesiymis 😂Cimere yaz dost nasil gelmez
Canli cözer onu da baglanmak sikinti ben 2 dk da aldim kullandim bonusu geldi hemen nakit kisminadost orada görünmüyor işte
Havale ile cek iptal et bak kurallardda havale diyor sadceYazdım Tayyip şuan ilgileniyor durumla aman dedim asgari ücret gibi olmasın sıkıntı yok dedi oğlu bilalin sitesiymis 😂
Yaw hele bize göster ödeme yaptığınıDbndsmsms sizin gibilerden bir cacık olmaz valla bak
Sen neyin tribindesin kardeşim ben anlamadım site adamımisin ben burda herkes için söylüyorum kendim için tek demiyorum ki21cm olmaz
Gelir kardeşim site öderHavale verdik bakalim
@fkartlal1992 bin TL ödemişler bu arkadaşa öyle söylüyor bize de 1k atamıyor nasıl bir işse bide bizlede dalga geçiyorÖdeme aldığını kankıtlayacak bir delikanlı varmı? Şimdilik yok.
Kardeşim boşuna bekleme ben sana diyim 1k çekim verdim çekim talebimi silmişler boş iş öder diyen bir kişi ısrarla ödeyeceğini söylüyor ve siteye toz kodnurmuyor nedense 🤣Gelirse yazarım