- 387
- 147
- 43
Canlı desteğe bak git sira artiyor destekte bile adalet yok bende sonra gelen adama ekmek veriyor bizide sırada tutuyor filozof gibi konuştumwalla
Yatırım yaptım kardeşim 100 TL kazanç sağladım ödedi bonusuda öder belki yatırım yapanlara oncelikde veriyo site bilemeyizBi defa 2500 çektirmiyor aq ya 2 bin ya 3 bin çekersin
Bilerek kapatmislardir kimse deneme bonusu almasın simdilik diye bı kaç saate bonus kalkar zatenE-posta doğruladım bir tek SMS onaylama gelmiyor
Kardeşim bu sitenin lisansı neden yok,Bilerek kapatmislardir kimse deneme bonusu almasın simdilik diye bı kaç saate bonus kalkar zaten
Kral ben bugün çok sinirlendimBunların Allah belasını versin iki üç kere SMS göndermeye çalıştım gelmedi limit aşımı diyor şimdi de
Çoluk çocuklarından çıksın,analarının gözünden. Çıksın, evinden ailesinden çıksın ahımızCanlı desteğe bak git sira artiyor destekte bile adalet yok bende sonra gelen adama ekmek veriyor bizide sırada tutuyor filozof gibi konuştumwalla
Hemen lisansı yeniliyoruz efendim Allahim ya siteyi benmi yaptım bende yapmış olabilirim bilemiyorum artık git canlıya sor niye yok diye jsjdjdjdjdjdhdndnbdbKardeşim bu sitenin lisansı neden yok,
Yaw bide bazılari toz komduramiyor ha ödeyecek diyor ha ödeyecek tamam ödesin bu sitenin lisansı neden ve bir iki kişininkini Ödemiş digerlerinkini ödememişse bu site hala insanlarin neden üye olmasına engel olmayalımÇoluk çocuklarından çıksın,analarının gözünden. Çıksın, evinden ailesinden çıksın ahımız
Yani bu siteye güvenip para yattirman ve çekiminin gelmesi bizimde 7 saat beklememiz biraz kafamızı karistiyor olması doğal degilmidir sorarım sizeHemen lisansı yeniliyoruz efendim Allahim ya siteyi benmi yaptım bende yapmış olabilirim bilemiyorum artık git canlıya sor niye yok diye jsjdjdjdjdjdhdndnbdb
Kulanici adini ver ilk seninkini odicem tamamYani bu siteye güvenip para yattirman ve çekiminin gelmesi bizimde 7 saat beklememiz biraz kafamızı karistiyor olması doğal degilmidir sorarım size
Kral yoğunluk var. Herkes max win yapmış paraya çökecek olsalar çoktan ip der yol verirlerdi.Yani bu siteye güvenip para yattirman ve çekiminin gelmesi bizimde 7 saat beklememiz biraz kafamızı karistiyor olması doğal degilmidir sorarım size
sonissKulanici adini ver ilk seninkini odicem tamam
O paraya nasıl ihtiyacım var bi bilsen bi bilsen varyaaaaaKulanici adini ver ilk seninkini odicem tamam
Kullanıcı adımKulanici adini ver ilk seninkini odicem tamam
Kullanıcı adım - HecimusaantepteKulanici adini ver ilk seninkini odicem tamam
sonissKullanıcı adım
Kullanıcı adım - Hecimusaantepte
sonissKulanici adini ver ilk seninkini odicem tamam