- 260
- 70
- 28
biz geceden beri üğraşıyozdeneme bonusu talep ediyorum kod geliyor numara doğrulama yapmanız lazım diyor numara doğrulamak için kod istiyorum gelmiyor çözemedim bu işi
biz geceden beri üğraşıyozdeneme bonusu talep ediyorum kod geliyor numara doğrulama yapmanız lazım diyor numara doğrulamak için kod istiyorum gelmiyor çözemedim bu işi
90 koyduk diye mi gelmiyor SMSBen daha yeni gördüm üye oldum hiç sorun yaşamadan aldım +90 koydunmu tel no başına üye olurken
Aynıbiz geceden beri üğraşıyoz
Saçma sapan yorumları kendine sakla isiririm seni! Çekim geldi bana, yazanda kabahat boş yapmayın.Yav yalan atıyor bu şizofren oğlu şizofrenler
Aynı şekilde ben de 2.30da anında havale ile verdim. Hiç değiştirme bence yarın akşama kadar bekletirler. Ben de bekliyorum genel olarak zaten +10saatte ödeme alıyorlarmış. Yüklenme vardır öder yaa 😂Gece 2.5 da çekim verdim hâlâ bekliyor. Anında havale ile değiştirsem mı bilemedim
HaklıOlm ne sabırsız adamlarsiniz iptal etmeyin boşuna hizlandirmaz sırayla yolluyor demekki bedava para idi zaten acele edeceğiniz bir durum yok oturun bekleyin sabirla
mesai saati içinde daha cabuk oderlerAynı şekilde ben de 2.30da anında havale ile verdim. Hiç değiştirme bence yarın akşama kadar bekletirler. Ben de bekliyorum genel olarak zaten +10saatte ödeme alıyorlarmış. Yüklenme vardır öder yaa 😂
Kazancın daim olsun4k ödemem geldi arkadaşlar
+90 koyunca geldi bana90 koyduk diye mi gelmiyor SMS
Kazancın daim olsun darısı başımıza4k ödemem geldi arkadaşlar
Vallahi geceden beri uğraşıyoruz en son limit dedi daha SMS de atamıyorum zaten gelmiyordu+90 koyunca geldi bana
sen bağlanamadınmı canlıya ne oldu
Bağlandım mail at diyor ya bunların Ben var ya bir ton küfür edeceğim Sabah sabah ya mail attık cevap veren yok bu yalan olur ya biz alamayız limit de koydusen bağlanamadınmı canlıya ne oldu
Ne saçma şey sms doğrulama limiti mi olur sitede. Deneme bonusu limiti dese neyseVallahi geceden beri uğraşıyoruz en son limit dedi daha SMS de atamıyorum zaten gelmiyordu