3 te vermistim sabah 7 den sonra baktm gelmişNe zaman oldu . gece 4 te talep 11 e kadar yatmadi iptal ettim
3 te vermistim sabah 7 den sonra baktm gelmişNe zaman oldu . gece 4 te talep 11 e kadar yatmadi iptal ettim
30 yapacan 3 cekecen havaleDostlar 6000 yaptım hangi yöntemle ve kaç para çekmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz
En az 10 bin yapacaksın.Dostlar 6000 yaptım hangi yöntemle ve kaç para çekmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Gece üçten beri Biz de uğraşıyoruz bize de gelmedi en son limit dedi seninki gibi 24 saat bekleyecekmişiz 24 saat sonra tekrardan gönderebiliyormuşBonusu alamıyoruz
MaxLimitedMobileRequest
hatası veriyor. SMS gelmiyor yapanlar nasıl yaptı acaba
hangi yontem kullandiniz. bi de sadece isleme aliniyor yaziyodu hep3 te vermistim sabah 7 den sonra baktm gelmiş
Bu siteye yapma bence dostumYatırım yapcam payfix hata veriyor aynı sorunu yaşayan var mı?
GeçerliArkadaşlar kasayı slotta 8 k yaptım bu her alanda geçerlimi bilen varmı? Ona göre aviatöre geçicem?
Gözükmüyor ama geliyor biraz sonra kontrol et. Ödeme oluyor. Banada öyle oldu. Hiç birsey Gözükmüyor du ama sonra ödeme geldi.Bakiye siliyor beyler haberiniz olsun 10 k yaptık 1 k çektik 1 k çekim yerinde gözükmüyor