Geriye bak 50 tane resim göreceksinDaha ödendi diyipte bir kişi resim atmadı
Geriye bak 50 tane resim göreceksinDaha ödendi diyipte bir kişi resim atmadı
Dün ben aldığımda eklenmişti kod biraz geç geliyor sadeceBonus eklenmiyor Kİ
Bana dmden ulaşır misin. Sana yazamadım denedim dmdost orada görünmüyor işte
Konu neydi acaba?Bana dmden ulaşır misin. Sana yazamadım denedim dm
. Kuponla ilgili konu. Detay buradan veremem.Konu neydi acaba?
Beyler bana SMS doğrulama kodu gelmiyor ne yapmalıyım. Kuponla ilgili konu. Detay buradan veremem.
ParmaklaBeyler bana SMS doğrulama kodu gelmiyor ne yapmalıyım
Yav heheGeriye bak 50 tane resim göreceksin
Trinkhavale 8k çekimNeyle çekim verdin kaç tl
Olum ödüyor mq bende aldım geldi hesabaBeyler ödemeyi kabul ediyor ama ödemiyor siliyor inanmayın geldi diyenler site elemanı birisi geldigine dair hesabını banka çeksin atsın o siteden atamaz yalan inanmayın
Resim varmıOlum ödüyor mq bende aldım geldi hesaba
Kaç saatte ödendi dostum.Olum ödüyor mq bende aldım geldi hesaba
Birader rahatsızmısın milleti yalancı yerine koyarak herkesten resim kanıt istiyorsun. Arkadaşların sana yalan borcumu var yani anlamadım. Sanki bütün forum bir olmuş seni kandırıyorlar. Önceki sayfalara gitsen bir çok arkadaş çekimi ödendiğini dair paylaşım yapmış zaten hepsini göreceksin. Bende çekim vereli 3 saat oldu bekliyorum sabırla. Zaten ödeme alanlar uzun sürede almış.Resim varmı
Yok olum baktım salak mısın 2 k çektim dünden beri bekliyorumBirader rahatsızmısın milleti yalancı yerine koyarak herkesten resim kanıt istiyorsun. Arkadaşların sana yalan borcumu var yani anlamadım. Sanki bütün forum bir olmuş seni kandırıyorlar. Önceki sayfalara gitsen bir çok arkadaş çekimi ödendiğini dair paylaşım yapmış zaten hepsini göreceksin. Bende çekim vereli 3 saat oldu bekliyorum sabırla. Zaten ödeme alanlar uzun sürede almış.
Geldi kardeşim. Siliyor sonra ödüyorlar.Beyler ödemeyi kabul ediyor ama ödemiyor siliyor inanmayın geldi diyenler site elemanı birisi geldigine dair hesabını banka çeksin atsın o siteden atamaz yalan inanmayın
Spor bonusu talep ettim 500tl ekledi degistimi acaba
Banada 500 eklendi sporSpor bonusu talep ettim 500tl ekledi degistimi acaba
Baya erken gelmiş benim 17 saat oldu gelen yok 😂Valla beyler benim çekim 1 saat flan sürdü yazılanlara göre baya erken gelmiş 😅😅