Ben ilk gelen kodu girdi kbul etti ayrica rasgele girsende bonus islem sirasina aliniyorAga alamıyorum 5 6 kez denedim sms gelmiyor kişisel bilgelere geldi doğruladım bonusta gelmiyor olmuyor ya
İşlem sırasında diyor ama kod gelmedi giremedim bekliyor eklenenlere nasil eklendiArkadaşlar profil - teklifler - teklifler - nakit kısmından aktifleştirin
yuhhhCekım verıldı tsklr
Gecc gelio biraz geldi banaÜye olurken sms geldi bonus talepten gelmiyor aq
Ne ara laCekım verıldı tsklr
Ettim kral gelmiyor hiçbirşekildespamlaraını kontrol et sms gelen numara spma dusebılır
Bonus kabul edilse edicez de 10 dk oldu hala talep işlemde diyor kabul etmedi dahaPromosyonlar sayfasından nakidden aktifleştirin agalar..
Benim 20 dk yı geçti aynıBonus kabul edilse edicez de 10 dk oldu hala talep işlemde diyor kabul etmedi daha
Tek tek bende söylşm 7. Denemem hepsi yapıldığı halde bonus talepten sms gelmiyor ve aktifleşmyyor 10 tane işlem sırası olduAga tek tek yazıyorum 1 hesabınızı önce maille ve sms koduyla onaylayın 2.si bonus sekmesinden ekleyin ve bekleyin onaylandıgında yeşil yanıyor 3.sü promosyonlar sayfasından nakt bolumunde aktifleştirin
Benimde aynı SMS gelmiyorki girelim hatalı kodla işlem bekliyoruzBonus kabul edilse edicez de 10 dk oldu hala talep işlemde diyor kabul etmedi daha