- 417
- 93
- 28
Red veriyor Sms doğrulama yapamıyorum numara yanlış yazmısımBonus talep var site menüde, oradan talep et dost, canlı eklemiyor
Red veriyor Sms doğrulama yapamıyorum numara yanlış yazmısımBonus talep var site menüde, oradan talep et dost, canlı eklemiyor
Baya bi karışık deseneRed veriyor Sms doğrulama yapamıyorum numara yanlış yazmısım
Arzuya kadar gittiyseniz iyi, biz bot ile galaxy savaşları veriyoruzyav onu elime verseler var ya...
Heeee ben 7 saat sonra 2 bin aldımÇok amatör bir site buradan ödeme alan var mı ?
Canceled by paymentYatırım yaptım çekim yapıyorum sürekli iptal ediyorlar her çekim metodunu denedim olmuyor
Kaç yaptın 2 bin aldın dostHeeee ben 7 saat sonra 2 bin aldım
30 dakka falan yada 1 saat olabiiirDostum senin bakiye sıfırlandıktan sonra, ne kadar sürede ödeme geldi?
trink havale ile 5.kez az önce iptal ettiler canlı destekden de fayda yok neyse yapacak birşey yok arzu gidince bakacaz belki yeni gelen cevap verirCanlı desteğe. Baglandim düzeltme yaptı bin TL çekim verdik trinnk havale ile bakım kaç saate gelcek
Benim de iptal ediyor ödeme alanlar aldı bizimki yalan olcak sanırımtrink havale ile 5.kez az önce iptal ettiler canlı destekden de fayda yok neyse yapacak birşey yok arzu gidince bakacaz belki yeni gelen cevap verir
20 binKaç yaptın 2 bin aldın dost