Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Xchief 100 Dolar Deneme Bonusu

cibooo12

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
6
8
Valla herşeyi yaptım onay alır bonus eklenirse direk çekim vericem lot falan anlamam yani belki öderler

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
387
144
43

Alfonso2580

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
beyler vpn ile yabancı sitelere bakarken bu siteye rastladım 100 dolar veriyor işlem yapın işlemi tamamlayın 100 doları çekin diyor yatırım şartı istemediği için paylaştım promosyon bölümünde yazıyor ben pek anlamadım ama en azından yatırım şartı yok türkce çevirisi olduğu için belki türk üyede kabul ediyordur https://www.xchief.com/tr/services/promo/no-deposit-bonus/
100 dolar aldık herşey iyi güzelde oyun alanı nerede slot yada başka birşey, anlamdım ben bu uygulamayı 🤨 yardımcı olacak kimse varmı arkadaşlar 🥴

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
454
204
43
100 dolar aldık herşey iyi güzelde oyun alanı nerede slot yada başka birşey, anlamdım ben bu uygulamayı 🤨 yardımcı olacak kimse varmı arkadaşlar 🥴
slot yada herhangi bi kumar ile ilgili birşey yok paylaşılan yerde burası alım satım yapabileceğin bi yer.