Dayı bizi heyecanladiriyorsunyaw o maçlarıda sana süpriz yapacaktım bozdun süprizi be reis aşkolsun affedermiyim hiç
Dayı bizi heyecanladiriyorsunyaw o maçlarıda sana süpriz yapacaktım bozdun süprizi be reis aşkolsun affedermiyim hiç
duymadım bilmiyorum görmedim okumadımyaw o maçlarıda sana süpriz yapacaktım bozdun süprizi be reis aşkolsun affedermiyim hiç
güzel kupon bol şanslar dost şansızlığı kırarız umarım bu sefer dost
Bol sans reıs
güzel kupon bol şanslar ....
lecce maçı biraz sıkıntılı umarım rahat gelir dost
Salzburgu 3.5 alt al bi 100de benim için baş abi
3,5 alt olabilir dost tabi İY da 4 gol gelmezseSalzburgu 3.5 alt al bi 100de benim için baş abi
Ben ilk 20 dk 3.5 alt olur diyorum3,5 alt olabilir dost tabi İY da 4 gol gelmezse
o olabilirBen ilk 20 dk 3.5 alt olur diyorum
Buraya yazıyorum ama o maç ters köşe yapabilir 2-1 skor bekliyorum insallah 3.5 olur ama 2-1biterse bi erhan kardeş vardı dersinizo olabilir
0-0 da bitebilirBuraya yazıyorum ama o maç ters köşe yapabilir 2-1 skor bekliyorum insallah 3.5 olur ama 2-1biterse bi erhan kardeş vardı dersiniz
Bunlar hep ihtimal0-0 da bitebilir
Buraya yazıyorum ama o maç ters köşe yapabilir 2-1 skor bekliyorum insallah 3.5 olur ama 2-1biterse bi erhan kardeş vardı dersiniz
haha 2 nizede harnup pekmezi ve dut kurusu öneriyor doktorlar enerji için0-0 da bitebilir