- 13,418
- 8,911
- 113
Ahahahahahahahahaha harbi güldüm kanka buna süperdiTekli oyna dost kombinden kaçın zinadanda
Ahahahahahahahahaha harbi güldüm kanka buna süperdiTekli oyna dost kombinden kaçın zinadanda
1 maclarını beklemeyelim valla saat 19 dan beri icim sistiemeğinize sağlık arkadaşlar 221 tl lik bir çevrim kaldı sanırım onuda çevirirsek değmeyin keyfimize
Ver ateşi reisim odunlar elimizde yanalım hep birlikte
Abi Atlasbet mi bu ilk çekimin olacak galiba spor hoşgeldin bonusu o yüzden kasayı çok yüksek tutmadan çek sıkıntı çıkarmasınlar bu siteden çok sikayet duydum
yok kardeşim heybet bu sağlamdırAbi Atlasbet mi bu ilk çekimin olacak galiba spor hoşgeldin bonusu o yüzden kasayı çok yüksek tutmadan çek sıkıntı çıkarmasınlar bu siteden çok sikayet duydum
Atlasbetten milyarlarca çekimim var kardeşim hiçbir çekimim yarım saatide geçmedi gayet sağlam bir büro gönüller ferah olabilirAbi Atlasbet mi bu ilk çekimin olacak galiba spor hoşgeldin bonusu o yüzden kasayı çok yüksek tutmadan çek sıkıntı çıkarmasınlar bu siteden çok sikayet duydum
Ben yokum listede sağlık olsun sen kazanya bi arkadaş şu liste atmıştım ben onu bi çıkarsaya bi zahmet bende maçlara bakayım 2 cimi 3 cümü sayfada olacaktı
Liste buydu ama gidenler oldu gelenler oldu Karar sizdeliste beyler haksızlık olmasın sonra
delisin61erhanbey22BurakkkUmutks41Blue1907ubasoll13Sero0606mustafag7lerseroo06hamit03karaigler 7 liste tamam
Liste bu yine ismim yok arkadaş 3 gececolduliste beyler haksızlık olmasın sonra
delisin61erhanbey22BurakkkUmutks41Blue1907ubasoll13Sero0606mustafag7lerseroo06hamit03karaigler 7 liste tamam
@xmen7772 abi liste bu ama çıkanda oldu yeni gelende sanki karar seninliste beyler haksızlık olmasın sonra
Bizi neden almıyon dost kımse yokken bız buradaydıkListe bu yine ismim yok arkadaş 3 gececoldu
Reis 5-6 sayfadan sonra geldik bizler olmayacak mıyız.Full takipteydim maçlarda.Olmayacaksakta o güzel gönlün sağolsun amaya bi arkadaş şu liste atmıştım ben onu bi çıkarsaya bi zahmet bende maçlara bakayım 2 cimi 3 cümü sayfada olacaktı
kardeşim arkadaşlar başından beri burada 15 dak içindeki beğeniler geçerlidir diye yazdın başında haksızlık olmasın diye ben ne yapayım sen söyleListe bu yine ismim yok arkadaş 3 gececoldu
vallaha bende yokum listede 4. veya 5. sayfadan beri burdayım ama sen bilirsin reis zaten o listede olup hiç takip etmeyende var o liste yanlış gibiya bi arkadaş şu liste atmıştım ben onu bi çıkarsaya bi zahmet bende maçlara bakayım 2 cimi 3 cümü sayfada olacaktı
tamam abi sen biliyorsun heybetse heyttbe diyelim artıkyok kardeşim heybet bu sağlamdır