- 2,356
- 1,675
- 113
Reis ben yazdım bana garezinmi bar 4 dür atmıyorsun@berkayb95 jeton at özelden buda senin şansına demekki
Reis ben yazdım bana garezinmi bar 4 dür atmıyorsun@berkayb95 jeton at özelden buda senin şansına demekki
Yazdım hocam kesene bereket@berkayb95 jeton at özelden buda senin şansına demekki
nefret ediyorum senden daha 1 saat önce 20 tl aldın gözün doymadı yat uyu lan 2. etkinlige katılmaYazdım hocam kesene bereket
Tam bir belayımher etkinlikten sen cıkıyorsun zaten geldigini görünce kesin bu alır dedim
Bitti o 20 ilk maçtan gittinefret ediyorum senden daha 1 saat önce 20 tl aldın gözün doymadı yat uyu lan 2. etkinlige katılma
vallahi iyi bilmişsin tebrikler. diger macta 1 gol olsun cek
Aynen bereket versinvallahi iyi bilmişsin tebrikler. diger macta 1 gol olsun cek
nolacak sanki bunuda al tek maça bas yat. diger etknlikten yine alacaksın ne de olsaTam bir belayım
Bitti o 20 ilk maçtan gitti
Abartma la sende gören de forum tek bana çalışıyor sanar şans ve hız...nolacak sanki bunuda al tek maça bas yat. diger etknlikten yine alacaksın ne de olsa
canın sagolsun ama her etkinlikten alıyorsun görüyorum nazar değer inşAbartma la sende gören de forum tek bana çalışıyor sanar şans ve hız...
1 gole 10 tl de hemen attıralımDk 21 halen 1 1
2gole tutuyo1 gole 10 tl de hemen attıralım
Değişelim şansları bugünden itibaren hadi bakalımcanın sagolsun ama her etkinlikten alıyorsun görüyorum nazar değer inş
Aynen ilk ben yazdım 1.5 üst oynamış, 2. Gol geldiği an yazdımReis ben anlamadım mevzuyu arkadas yazan ilk kişiye vermıyormuydu Tuhaf berkay güle kullan kardesim ama böyle etkınlık felan olmaz bizim etkınlık yaptığımız zamanlar gece 3 de adamın parasını atmak ıcın atm ye gittigimi bilirim bilende bilir