- 4,555
- 928
- 113
Tamam abi Erhan abiye mesaj atarımarkadaşlar papara limitim bitiyor onaysız hesap ben @erhanbey22 kardeşime 100 tl atıyorum geri kalan 4 kişi ona papara no iletsin lütfen işimizi halledelim gene devam ederiz oldumu
Tamam abi Erhan abiye mesaj atarımarkadaşlar papara limitim bitiyor onaysız hesap ben @erhanbey22 kardeşime 100 tl atıyorum geri kalan 4 kişi ona papara no iletsin lütfen işimizi halledelim gene devam ederiz oldumu
sağol dostum valla bi gidiyor bi geliyor üzlmedik en azından karınca kararınca işte keşke çok gelsede adam başı 200 atsak ama işteKazandiginizi görmek mutluluk verici.
Geceden beridir emekleriniz boşa gitmedi
Şansınız daim olsun
Aynen keşke geceden beri tek goller gelseydi daha güzel olacaktı ama şans da lazımsağol dostum valla bi gidiyor bi geliyor üzlmedik en azından karınca kararınca işte keşke çok gelsede adam başı 200 atsak ama işte
Soap ligimi o ? Hic izledin mi o mclarıŞu brazil france var futbol kadınlar güzel gol oluyo ona yaptım ben
Yok izlemedim de 17.5 üst verdim rastgeleSoap ligimi o ? Hic izledin mi o mcları
Tamam. Sabunlu suyun ustunde 3 tane kadın mac yapıyorda İlginc bir seyYok izlemedim de 17.5 üst verdim rastgele
bol şans gelir inşallah burdan devam ederiz kardeşim olduğu kadar kasayı 0 lamadan içimiz rahat etmiyorYok izlemedim de 17.5 üst verdim rastgele
sıra bizde bekliyoruz senibol şans gelir inşallah burdan devam ederiz kardeşim olduğu kadar kasayı 0 lamadan içimiz rahat etmiyor
Sen halledersinbol şans gelir inşallah burdan devam ederiz kardeşim olduğu kadar kasayı 0 lamadan içimiz rahat etmiyor
Ustâ inşallah sende kazanırsınız gerçekten hakedıyorsunbol şans gelir inşallah burdan devam ederiz kardeşim olduğu kadar kasayı 0 lamadan içimiz rahat etmiyor