- 17,749
- 5,485
- 113
Darısı tüm oyuncu arkadaşların inşallah
Çekiliş uzmanı Shellac bey i sahneye davet ediyoruz@Shellac modum çekiliş konusunda yardımcı olabilirmisin ?* müsaitsen
evet dost nasıl yapıyoruz@Shellac modum çekiliş konusunda yardımcı olabilirmisin ?* müsaitsen
Aynen dostum böyle daha güzelbeyler hakkınızı helal edin ilk defa rolling yapmak kısmet oldu 2 kişiye 25 tl demiştik ama 5 kişiye 20 tl yapalım daha çok arkadaş yararlansın ne dersiniz ?
2kişi sen seç dost 3kişi çekiliş olsunbeyler hakkınızı helal edin ilk defa rolling yapmak kısmet oldu 2 kişiye 25 tl demiştik ama 5 kişiye 20 tl yapalım daha çok arkadaş yararlansın ne dersiniz ?
eyvallah dostumbeyler hakkınızı helal edin ilk defa rolling yapmak kısmet oldu 2 kişiye 25 tl demiştik ama 5 kişiye 20 tl yapalım daha çok arkadaş yararlansın ne dersiniz ?
destek veren arkadaşlardan 5 kişiye 20 tl şeklinde yapalım başkan 2kişi az olur şimdi destek verildi o kadar sağolsunlarevet dost nasıl yapıyoruz
dost takip edenler listesini bana atar mısın buraya hemen çekilişi yapalım kazancın daim olsundestek veren arkadaşlardan 5 kişiye 20 tl şeklinde yapalım başkan 2kişi az olur şimdi destek verildi o kadar sağolsunlar
destek veren arkadaşlardan 5 kişiye 20 tl şeklinde yapalım başkan 2kişi az olur şimdi destek verildi o kadar sağolsunlar
Bu hareketinle galip sin dostumdestek veren arkadaşlardan 5 kişiye 20 tl şeklinde yapalım başkan 2kişi az olur şimdi destek verildi o kadar sağolsunlar
5 dak rica edeyim o zaman başkandost takip edenler listesini bana atar mısın buraya hemen çekilişi yapalım kazancın daim olsun
tamamdır dost listeyi attığın zaman istediğin gibi çekiliş yaparız istersen 5 kişiyee 20 tl istersen 2 kişiye 25 tl söylersin ona göre hemen yaparız dost5 dak rica edeyim o zaman başkan