Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı xmen7772 / Yok Böyle Bişey Ya Valla

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,697
79,441
113
Ben senaryoyu biliyorum ilk yarı 3-0 ya da 2-1
4.gol 80e kadar gelmez lanet olası :) ama bu kupon içerde büyük ihtimal

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,496
2,812
113
Nişan attık kanka.3 aydır hayatım skik durumda kızdan dolayı.Düşünmeyince kendimdeyim :)
Dostum be böyle haberleri duyunca kız mız istemiyoruz bizde hayatımızda resmen boşa geçen zaman gibi geliyor ya o çok kötü bir his afalliyoruz resmen

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Zor anlıyorum seni ha 4 5 ha 10 sürekli gördüğün için sanki doğdugundan beri hayatındaymıs gibi oluyor
Kanka yemin ederim ki benim çocukluğum bile birlikte geçti.Hayatımın her kesitinde olan insandı olmayınca olmuyor :) Neyse kedere bağlamayalım seninle bunu sonra uzunca konuşup derleşelim bi rakı eşliğinde kanka :) Şimdi dayının maça bakalım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,697
79,441
113
Dostum be böyle haberleri duyunca kız mız istemiyoruz bizde hayatımızda resmen boşa geçen zaman gibi geliyor ya o çok kötü bir his afalliyoruz resmen
olsun yinede geçen güzel zamanlar oluyor yapacak bir şey yok
Hadi 3ü attıralım yeter yediğimiz :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,697
79,441
113
Kanka yemin ederim ki benim çocukluğum bile birlikte geçti.Hayatımın her kesitinde olan insandı olmayınca olmuyor :) Neyse kedere bağlamayalım seninle bunu sonra uzunca konuşup derleşelim bi rakı eşliğinde kanka :) Şimdi dayının maça bakalım
Olur kardeşim bende ne zamandır nasıl içesim var anlatamam
İnşallah hadi 3 3 3 3 :)

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,496
2,812
113
olsun yinede geçen güzel zamanlar oluyor yapacak bir şey yok
Hadi 3ü attıralım yeter yediğimiz :)
Orası da doğru değdi dediğimiz zamanlar oluyor ve artık gol zamanları ilk yarı için hadi yokluyor ev sahibi de sonuç yok