Benim işte o nick değiştimbi iskorpit kaldı nerelerde arkadas
Benim işte o nick değiştimbi iskorpit kaldı nerelerde arkadas
maşallah erhanım kazanan kazanana @xmen7772 gerekeni yapıyor yinekonunun en komik yanıtı
Seni bırakmıştı dimi buraya benim parayı Umut a verin gelince gönderir diye ahahahBenim işte o nick değiştim
bilerek mi yapıyon dün geceden beri agzıma sürmedimErhan kanka bi sigara markası ver Winston Dark blue içiyordum bıktım artık yeni cugara alacam
Kısa larkErhan kanka bi sigara markası ver Winston Dark blue içiyordum bıktım artık yeni cugara alacam
Kanka sana gönderim yapmadılar mı labilerek mi yapıyon dün geceden beri agzıma sürmedim
Kesin öyledir kesinn kuzuyu kurda misaliSeni bırakmıştı dimi buraya benim parayı Umut a verin gelince gönderir diye ahahah
Kesin öyledir kesinn kuzuyu kurda misali
gelir biraz sonra gene 3.5 alt aldım der bi kupona hahahbi iskorpit kaldı nerelerde arkadas
Çok sesin çıkıyor barış bey beni yanınıza getirtmeyinizKesin öyledir kesinn kuzuyu kurda misali
Biz boyle rollcüyüz kanka bedava çalışıyozKanka sana gönderim yapmadılar mı la
Evet gözüm çarptı benimde tipster imiz varmış aramızda tü tü tüberkay bayern maçı paylastıgın kuponda rahat geliyor
İşte koca yürekli adam gibi adamErhan kanka paparanı at 10 10 bölüşelim 2 mizde tütün içelim kanka
Paramı öde madem haha Neyse ben kendi etkinliğime döneyim bol şanslar herkeseÇok sesin çıkıyor barış bey beni yanınıza getirtmeyiniz
sağol kardeşim ayrıca bende papara yok ama açılsın görücem erkekleriErhan kanka paparanı at 10 10 bölüşelim 2 mizde tütün içelim kanka