- 1,358
- 738
- 113
Ya beyler sakin olun Allah Allah adamlar ekliyor otamatik SMS doğrulama falan yok mail falan da yok yarım saat içinde ekliyorlar ölmeyin ya ne uzadı muhabbet
sadece pragmaticplayda geçerli olduğu için hesabın kirlenmesi normal site haklı açıklamada özellikle yazmış başka yerde oynarsanız hesabı kapatma hakkına sahibiz fiyeKasa 25 bine kadar çıktı bi ara çevrim bitince kasa 750 sabitlendi çekim verdim kilitlendiEkli dosyayı görüntüle 676166
Canlı destekde 500 den fazla sıra olduğu için yanıt veremedilerBeyler canlı ölü değil
Kaç dk bağlandınBeyler canlı ölü değil
Çok sürmediKaç dk bağlandın
Ne ile çektin kaç dk da geldian itibari ile ödemem geldi
ONe ile çektin kaç dk da geldi
O nası soyad
Bonuslarım kısmına ekleniyoDostlar sitede bonustalep yok nerden talep ediyoruz
benimki önce geldi 😜
Şimdi aklımda bir soru var bunlar bizi çekmek için slotları mı açtılar yoksa bize mi denk geldi oraya yatırsak tekrar sıfırlar mıyız uçar mıyız 700 tl’ye satın alma 9000 TL ödedi tek oyunabenimki önce geldi 😜
spincoda kod aldiydim 200 yatır 400 çek onla uğraşıyorum 😄@MaximLestienne hemen başka sitede yeme
Bu pragmatik değilse normaldir sadece pragmatokte geçerliKasa 25 bine kadar çıktı bi ara çevrim bitince kasa 750 sabitlendi çekim verdim kilitlendiEkli dosyayı görüntüle 676166